Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudják tenni a poharat, akiknek az alkohollal problémájuk van?
Heti 2-3 napos ivászatnál,különválás szélén hinnétek abban,hogy valaki komolyan le tudja tenni a poharat ?
Különköltöztem egy hónapja a gyermekünkkel,most könyörög,mindenáron próbálja helyrehozni azt ami nem előszőr romlott meg,de előszőr költöztem el tőle.Szeretném,de nem merek hinni benne.
Szerintem (saját tapasztalat, már mint apukám) akiben tényleg nagy az akart erő, az le tudja tenni örökre!!!
Annak, meg aki azt írta, hogy az alkohol nem tehető felelőssé a viselkedésért, üzenem, hogy ne általánosítson... Igen is felelős. Amíg alkoholista volt, egy agresszív állat volt, de csak ha ivott. Amikor abbahagyta, ő lett a legjobb apuka!! Ő lett az én legjobb barátom!! Csak ezt a sok évet sajnálom, de nagyon. Nekem apukám 20 év alkoholizmus után, 25 év cigi után, egyik napról a másikra tette le mind a kettőt!!! És nem is volt utána soha egy slukk, egy korty sem!! De az tény hogy igazán akarni kell! Ez nagyon nehéz! És jó ha van ott mellette valaki, aki segíti lélekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!