Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő után tudtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tudtatok továbblépni a válás után?

Figyelt kérdés

Vàlunk a férjemmel, van 2 kicsi gyerekünk, mindenben meg iy tudtunk egyezni, ezzel nincs is gond.

Még ha tudjàtok is, hogy jó döntés a vàlàs mennyi idő amìg az ember lelke rendbejön. Ha beszélek vele telefonon vagy talàlkozunk, úgy érzem vége a vilàgnak és egész nap csak sírok mert piszok rossz érzés. Mindenki mondja, hogy idővel könnyebb, persze csak jó lenne màr ha könnyebb lenne.

Köszi a vàlaszokat!

2014. dec. 16. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

nah jó, akkor miért is váltatok el ha szabad megkérdeznem?

(ezekszerint valósznűleg a másik fél volt a kezdeményezőbb ebben az ötletben)

2014. dec. 16. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell tudnunk kerdezo a valas"okat"Az csak te rad tartozik!

velemenyem:ez neked kell tisztazznod, a valast hogy mi miatt torten,

hogyan is gondolsz vissza a hazassagodta, jo vagy tele rossz emlekel?

Ez a valasi fajdalom ettol fugg, ki mit adot es kapot a hazasagaban nint erzelem.

Szuleim 13 ev hazassag utan valtak, mert apukam megcsalta anyukamat, es apu inkabb minket hagyott el, holott anyam kerte hogy szakitson a novel es hozzak helyre a hazasagukat stb..ebbol rengeteg bita veszekedes stb hozott magaval

ezek a serelmek azok amin anyukam nem tudott tulepni, 3 ev mulva lett egy baratja anyanak, de a sxive melyen apukam van meg.

Szerintem idore van szukseged lehet 1.2.ev mig velszinesen ezt eltudod relyteni a fajdalmadat, de sxived melyen ez a seb mindig megmarad.

"En 27 eves feleseg vagyok, tehat nem vagyok ebben a tema erintete, csak le irtam amit lattam a szuleim valasanal, es amit anya elmomdodtt nekem, mert mi mindent megbeszelunk.

2014. dec. 16. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkel nehezebb, mert mindig találkozni fogsz vele. Gyermek nélkül én hírét sem tudom a volt feleségemnek.Attól is függ mikor találsz egy rendes férfit, tudod kutyaharapás szőrivel a legjobb gyógymód... :D
2014. dec. 16. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy hány évet éltetek együtt, ki akarja a válást. Ha egyébként jó volt a kapcsolatotok, csak egyszerűen nem működött az együtt élés, akkor nagyon nehéz kiheverni. Évek kellenek hozzá.
2014. dec. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!