Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exférjem perrel fenyeget, amiért a jelenlegi élettársam felrakott aranyos képeket a gyerekekről a facebookra!?
Figyelt kérdés
A jelenlegi párom nagyon szereti a gyerekeimet és engem is, és persze a közös képeket felrakta a facebookra és az exférjem ki van akadva. Tud valamit tenni?2014. dec. 15. 18:01
31/39 anonim válasza:
Ribizli, ne csodálkozz! Leginkább frusztrált, unatkozó, gyes-es vagy munkanélküliek írnak ide. A normális emberek dolgoznak lassan már, 10 óra is elmúlt.
32/39 anonim válasza:
Arra még mindig nem válaszolt a kérdező, hogy odafigyelnek-e a biztonsági beállításokra, hogy csak az ismerősök láthassák.
33/39 anonim válasza:
Hogy mekkora taplók járnak ide.
Semmi gond nincs a képekkel és értelmes, intelligens ember nem azt az egy opciót látja, hogy az ex bosszantására vannak. Arról nem is beszélve, hogy senki nem beszélt megcsalásról, vagy lehúzásról.
Szánalmasak vagytok. Szar az élet? Húzzátok le magatokat a klotyón, odavalóak vagytok ezzel a gusztustalan stílussal.
Kérdező, az exed részéről csak üres fenyegetés, semmit nem tehet. Egyébként pedig amelyik kutya ugat, nem harap. Valószínű ez rá is igaz.
34/39 anonim válasza:
#31 Akkor te is közéjük tartozol? Mihaszna/anyuka? Csodálatos képet festettél magadról. Legközelebb azért gondolkozz mielőtt írsz.
35/39 anonim válasza:
34es, ajánlom, hogy nézz utána a "leginkább" szó jelentésének.
36/39 anonim válasza:
Nem kerülte el a figyelmemet.. de te olyan szépen beletetted ebbe a kategóriába a kérdezőt. Úgy véltem, hogy magadból indulsz ki.
37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 17. 15:29
38/39 anonim válasza:
Biztosan nem kompromittáló képekről van szó. Ha van közös felügyeleti jog akkor bajban vagy, mert bizony ilyenért teljes felügyeleti jogot perelhet magának...
39/39 anonim válasza:
Hozzám válás után a volt feleségem odajött és közölte hogy az új pasija olyan jó az ágyba hogy aranyba kellene önteni a .....Hát én csak kiröhögtem! Gondoltam aki ennyire reklámozza,az közel se olyan boldog mint mutatja. És engem igazolt hogy a párjával pár év múlva összefutottam a boltban és elmondta ha nem lenne a közös kisfiuk akkor már rég kitette volna ezt a nőt az életéből. Csak attól fél,hogy úgy járok mint én a mi közös lányunkkal,hogy állandóan mocskol a gyerek előtt. Meg csak akkor vagyok az apja mikor pénz kell,legalábbis a volt feleségem szerint. Persze a volt feleségem még mindig azt mutatja felém hogy milyen nagy a boldogság,én meg csak mosolygok ezen,mivel a párjától mindent tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!