Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az exférjem perrel fenyeget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exférjem perrel fenyeget, amiért a jelenlegi élettársam felrakott aranyos képeket a gyerekekről a facebookra!?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom nagyon szereti a gyerekeimet és engem is, és persze a közös képeket felrakta a facebookra és az exférjem ki van akadva. Tud valamit tenni?

2014. dec. 15. 18:01
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
A gyerekek meg kedvelték a párom, játszanak együtt sokat, de nem akar apa pótló lenni, meg semmi ilyesmi hisz a gyerekeknek van apjuk, csak szerintem féltékeny az exem mert boldognak lát minket. Sajnos muszáj lesz elfogadnia a dolgokat...
2014. dec. 15. 21:30
 22/39 anonim ***** válasza:
"16" vagyok . oké értem,.... amit említettem a gyerekek kapcsán írtam, hogy érdemes óvatosan kezelni ezt a területet.Szerintem.:)
2014. dec. 15. 21:44
 23/39 anonim ***** válasza:
20%
"20"- mielőtt olyat mondasz hirtelen felindulásodban, hogy "beteg egoista felfogás", kérlek még egyszer fussál neki de csak akkor ha már lehiggadtál és értelmezd még egyszer amit írtam .Hidd el nyugodtan másképp fogod értelmezni , és nem azt fogod kiolvasni amit kiolvasni akartál .
2014. dec. 15. 21:58
 24/39 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen nyugodt voltam, amikor elolvastam, még egyszer nem fogom. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy az beteg és egoista, aki azt gondolja, hogyha az exe arról tölt fel képet, hogy ő boldog, akkor az biztos azért van, hogy őt idegesítse. Sorry, nem körülötte forog a világ, nem állt meg élet, bár tudom, sokan nagyon örülnének, ha az ex minden cselekedete róluk szólna, de sokkal valószínűbb, hogy már rég lesz*rja és boldog az új párjával.
2014. dec. 15. 23:01
 25/39 anonim ***** válasza:
26%

16-22-vel teljesen egyetértek - és sajnos valóban az exnek szól, bosszúból az egész, a kérdés ahogy kiíratott, az is egyértelműen ezt hozta be, bocs, de erről szól.

a másik:Jól lepontoztátok: de NEM KELL gyerekek képeit felrakni az internetre,semmikor, sehol. Egy gigantikus szemétdomb ez az egész, és minek illetéktelenek kürtölni a magánéletünket?? Számtalan visszaélésre ad lehetőséget, és ettől NEM lesz senki sem boldogabb. Jó éjszakát, ne mérgelődjetek, semmin.

2014. dec. 15. 23:10
 26/39 anonim ***** válasza:
92%

Le kell korlátozni a postokat, hogy csak ismerősök vagy csak még szűkebb kör láthassa. Exet meg kitörölni, esetlg letiltani.

Ilyn egyszerűen meg lehet oldani, ha nem akarod, hogy valaki az életetekben vájkáljon

2014. dec. 16. 00:25
 27/39 anonim ***** válasza:
13%

"a házasságunk utolsó évébe jött ki rajta az agresszivitás"

Amikor rájött, hogy csalod!!

Most meg hecceled csak azért is!

Bunkóság olyan képeket közszemlére tenni, ahol a szeretőd játszadozik az exed gyerekeivel!!!

(Mivel idegeneket amúgy sem érdekelnének ezek a képek, így nyílvánvaló, hogy az exedet akarod bosszantani.

2014. dec. 16. 04:19
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerinted ilyen ügyekkel fog foglalkozni a bíróság? :D
2014. dec. 16. 07:07
 29/39 A kérdező kommentje:
Sose csaltam, miért kell ilyet feltételezni??? Lezártuk a kapcsolatunkat amikor megütött a gyerekek elött, azóta eltelt több mint 1 év és megtaláltam a szerelmet,aki szeret minket és boldogok vagyunk, de ez öt zavarja, kész. Letiltottam kész.
2014. dec. 16. 09:39
 30/39 anonim ***** válasza:
85%

azért brutális darabok vannak a kommentek között.. amikor a nő leírja, hogy az exe verte, jön a reakíó, hogy biztosan azért mert csalta, szóval megérdemelte.. (mintha jogos lenne bárkit is megverni megcsalás esetén :/ basszus, próbáljunk meg nem állatok lenni)

meg hogy a pénze kell a nőnek..igen, mivel a gyerekek a kettejük gyerekei, ő is felelősséggel tartozik értük, pénzügyileg is, ez így normális.

én sem vagyok híve a magánélet kiteregetésének, de ha a képeken nincs semmi kompromittáló, csupán egy agresszív ember üres fenyegetése, amit csinál. próbálj tőle elhatárolódni, neki is idő kell, hogy felfogja, most már nem tőle függsz, nem tarthat terrorban.

2014. dec. 16. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!