Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Nagyon szeretem őt, most is, de nem működik. Magamat jobban. 7 éve vagyunk együtt, 5 éve együtt élünk, de jó fél éve már nem működik a dolog. Nem foglalkozik velem, nincsenek közös programjaink, nem igazán mutatja ki, hogy szeret. Voltunk 1 hét nyaraláson, akkor minden rendben volt, de a hétköznapok nem telnek jól. Azt mondja szeret és ígérget, de nem történik semmi. Én költöztem hozzá, szóval nekem kéne elmennem innen. Azt sem tudom, hová menjek, haza a szüleimhez vagy külön. És hogy hogyan mondjam meg neki, hogy nekem ez kevés, nem akarom ezt egész életemben. Mindig arra várni, hogy jobb lesz. Január elejéig maradnék, még vele szeretném tölteni a karácsonyt. Meg nagyon bízom benne, hátha addig jó irányban változik...
24/N
Ha eddig nem változott, akkor karácsonyig sem fog. Azt azért jól gondold meg, hogy haza költözöl e "gyereknek." Hallgatni, "hogy amíg az én kenyeremet eszed....."
"Nagyon szeretem, Magamat jobban"
Ez a rész érdekes a kérdésedben! Biztos, hogy te hibátlan vagy.
"Magamat jobban." Biztos, h a pároddal van itt a baj? Nem te vagy önző, aki mindent magának akar, akinek minden "kevés"? Nem lehet, h neked kellene elsősorban változni?
Egyébként nem sok konkrétumot írtál. A családok, párok 90%-ra igaz, h a hétköznapok nem olyan jól telnek, hisz mindenki dolgozik, rohan, fáradt, nem éri utol magát. De ez valahol normális. Nem lehet mindig nyaralós hangulat.
Talán jól teszed, ha kihúzod karácson yutánig.
Legalább beigazolódik az ősi magyar mondás:
"megdöglött a kutyánk, de tartsuk meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!