Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektek mi lenne válóok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi lenne válóok?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem h mi az a dolog vagy dolgok ami miatt elválnátok a feleségetektől férjetektől...
2014. nov. 20. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#7,#8,#9,#10 + a gyerekeim akár lelki, akár fizikai bántalmazása.
2014. nov. 20. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:

2 dolog van ami biztos.

1. Megcsalás,bármilyen formája.

2. Ha meg ütne.

Tudom,hogy egyiket sem tenné meg,de ezek! :)

2014. nov. 20. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
A felsoroltakon kívül ha esetleg belépne valami szektába.
2014. nov. 20. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Testi vagy érzelmi megcsalás bármilyen formája (értsd, ha egy másik nőt többre tart, mint engem, őt érzi a párjának, csak szexuális kapcsolat nem jön/jöhet létre).

Elhízás, amin nem akar változtatni. Ez egyébként vica versa. Nem arról van szó, ha az ember szül 3 gyereket, mindenképp lesz rajta plusz 10 kiló, de évekkel később nem tudom miért kifogás az, hogy "mert nekem gyerekeim vannak". Olyan emberrel nem szeretnék együtt lenni, aki testileg taszít, és ő ez ellen semmit nem hajlandó tenni.

Bármilyen függőség, még a dohányzás is! Felfordul a gyomrom a szagától, gyerek közelében rágyújtás meg aztán végképp taszít.

Nem megfelelő higiénia. Értsd: kirohadó fogak, áporodott, hetek óta hordott ruhák, heti egyszeri tisztálkodás... Vannak, akik elfelejtenek magukkal törődni házasság után, ezért írom.

Meg amit már előttem mások is írtak, mint agresszió, lelki terror...

2014. nov. 20. 19:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :-)
2014. nov. 20. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Megcsalás, agresszió, erőszak, szenvedélybetegség (drog, alkohol)
2014. nov. 20. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kivenne az estere bekeszitett soromet a frigobol mire hazaerek.
2014. nov. 21. 00:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyjabol az eddig felsoroltak, plusz testi-lelki igenytelenseg. Tovabba mas nok folyamatos vizslatasa, flortoles a jelenletemben. Egettem mar meg magam nem egyszer.
2014. nov. 21. 08:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha mar nem törődik velem es magaval sem akkor nincs mit kezdeni..

L

2014. nov. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!