Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok lenne ez nálatok?
Érdekes a szitu.
Fogalmazzunk úgy, hogy ezek mellett a feltételek mellett nem lenne válóok, mert bele se mentem volna a kapcsolatba.
Ha meg később derülne ki, akkor attól függ. Ha direkt hallgatta el, akkor válóok, ha nem volt róla szó, akkor eltiltanám tőlük. Bár az ilyet szerintem normális ember közli a másikkal, szóval mindenképp válóok.
Nem.
Ez nálam olyan ok lenne,hogy hozzá se megyek.
(nem a 80%-al van baj,hanem hogy exek és az sms,telefon)
Más kérdésnél már leírtam: azért sok a válás, mert túl sok a házasság.
Házasodni csak olyannal kellene, akit megismertünk, elfogadtunk úgy, ahogy van. Nem rendezünk egy problémamegoldó esküvőt, aztán várjuk, hogy minden rendbejön...
Vagy elfogadok valakit a "baráti" társaságával együtt, vagy akkor nem megyek hozzá.
Ismertem a baráti társaságát mielőtt hozzámentem természetesen. Tisztában voltam azzal hogy nagyrészt nőkből áll, azt nem tudtam hogy van közöttük 2 nő, akivel ő korábban le is feküdt, nem rég derült ki, egy véletlen elszólás alkalmával.
Tehát nem konkrétan exbarátnőkről és volt szerelmekről van szó, hanem olyanokról akikkel korábban 1-1 buli után volt szex.
Én ebből nem csinálnék problémát, ha tényleg csak szex volt közöttük. Nekem is van 1 srác a barátaim között, akivel még 6 éve alkalmanként összejártunk, nekem sem volt senkim és neki sem, jól éreztük magunkat de semmit nem éreztem iránta és ő sem irántam. Ő azóta házas, én azóta házas vagyok, sem az ő felesége sem az én férjem nem csinál belőle problémát.
Ha hosszú kapcsolatos volt barátnők lennének a haveri társaság tagjai, az tényleg probléma lenne, így nem.
Dehogyis.
Bár természetesen idegesítene és féltékeny is lennék némileg.
Amúgy ilyen szinten én is tartom a viszonyt kedves ex-emmel,csak nem vallom be,ne legyen féltékeny,mivel nincs is oka,mert már csak jóbarát,de nem biztos,hogy elhinné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!