Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne válóok?
ez igazán jó érv volt :-)
esetleg valami komolyabb indok?
Fèlrelèpès, megcsalàs hosszùtàvon, pofon, verès.
Mèg gyerek mellett is vàlnèk.
1. Megcsalás mindenképp. Aki egyszer megteszi, megteszi még egyszer.
2. Az együttélést nagyban zavaró magatartás mód (kapcsolat ellehetetlenítés).
3. Állatkínzás.
4. Identitás változás (hacsak nem biszexuális az illető és hajlandó a kompromisszumra, ami nagyon ritka, mert ha már egyszer a másik nemhez vonzódik, sosem lesz normális).
5. Szerelem kihalása (egyszerűen eltűnt és kész).
6. Perverzitás (Pedofília, Nekrofília, Gerondofília, stb. Én nem tudom megadni a partneremnek az ilyeneket...).
7. Az életemet veszélyeztető "akciók" (drog kereskedés, Maffia, stb).
8. Ütés-verés, családi erőszak, családra való tekintet alkalmatlansága.
9. Odafigyelés hiánya.
10. Lejárt a szerződés.
1.Mar mast szeretek
2.Csaladi eroszak (pofon etc)
3.Ha ugy erzem h ennek mar nincs ertelme
4.Nemi eroszak, pedofilia
A tobbit azert nem sorolom mert alapbol soha nem jottem ossze olyannal aki eroszakos volt, vagy alkohol problemai voltak:-))))
AZ általános dolgok, amit alapból kizáró ok, ami mellett maga a kapcsolat sem jönne létre:
- agresszivitás
- káros szenvedély
- kölcsönösség és tisztelet hiánya
- hazudozás
Válóok:
Ha odáig jut a kapcsolat, hogy semmi esélye, hogy együtt éljünk, közös tervekkel, célokkal, csak egymás mellett tengetjük a napjainkat.
Én nem akarok csak azért élni valaki mellett, hogy ne legyek egyedül, csak ha kölcsönösen tudunk adni egymásnak. Ha ez nincs, akkor minek együtt lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!