Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem birom elhagyni?
Minden nehez egy olyan orszaban vagyok ahol nincs senkim egy baraom vagy ismerosom sem 2 eve itt kell, hogy legyek a nyelvet sem beszelem... Nem mehetek ki a lakasbol csak az engedelyevel, nem beszelhetek senkivel csak ha o is ott van es erti amit mondok..
Van egy fiunk es terhes vagyok a masodik gyerekunkkel.. Minden egy eve valtozott meg... Azota sokszor megver szimpla dolgokert mint melyik nap menjunk ide vagy oda stb. Haszontalan es erthetetlen dolgok miatt... Hozzam vag mindent.. Etelt italt uvegetellok felborit megut fojtogat szorit megtep ut ut ut. Azt mondja undorito es haszontalan vagyok pedig ez igy konkretan nem igaz es en kicsit tobbet dologozom es teszek a csaladert mint o. O ul az irodaban es jobban keres de en kihajtom a minkahelyen, hazimunkaval, gyerkoccel es minden feladattal ami a munkan kivul varna ra... Igen meg mindig vele vagyok nem tudom hogy miert de mindig valamit kitalalok ujra minden jo lesz es akkor aranyos edes szerelmes torodo stb megint aztan hopp eldurran... Nem hagyja hogy elmenjek sokszor elveszi az irataimat es
Minden kommunikacios eszkozt... Brutalis allandoan ordit uvolt. Fogalam simcs mi baja sosem hajlando semmit megbeszelni semmirol... Fogalmam sincs mit kene tennem. Gyerekeim apja menthetetlen ezt nem birom felfogni es nem tudom
Tenyleg nem tudom hogy miert nem tudom. Fogalmam sincs hogy elhetnek nelkule nem azert mert munka vagy barmi mas hanem
Mert el nem tudom kepzelni nelkule az eletem. Nem ertem miert csinalja ezt velem. Hogy mit tudnek tenni hogy ... O (volt) almaim hercege a ferjm a szerelmem a gyermekeim apja, hova lett o akit igy szeretek? Vissza lehet kapni? Vagy menekuljek en mar annyira elgyengultem testileg es lelkileg hogy ebbol mar nem tudom mi huzna ki.. Hogy hogy jonnenk helyre, hogy o erte mot tehetnek...???
Megfogod a fiad kezét, és elszöksz. Elmész a Magyar nagykövetségre, és a rokonaidtól kikönyörögsz annyi pénzt, hogy haza tudj menni. Otthon beadod a gyerekelhelyezést.
SOHA nem lesz olyan, mint korábban, téged bántalmaznak, terrorizálnak!
Azért érzed így szerintem, mert jelenleg ő az egyetlen társaságod. Nem engedi, hogy szocializálódj. Ha lennének barátaid, beszélhetnél bárkivel nyíltan, biztos, hogy már nem lennél vele és szerintem ezt ő is tudja, azért nem engedi.
Igen, ő VOLT álmaid hercege, de hidd el, más sokkal jobban bánna veled!
Az elején biztos nagyon nehéz lesz elengedni, de ennél sokkal jobb életet érdemelsz!
Koszonom a valaszokat.
Valoszinuleg igen azert nem engedi ha jobban atgondolom, egyedul edesanyammal engedi, higy beszeljek o meg mar teljesen ki van keszulve ettol.. Volt wgy baratnom itt de tole is par talalkozo utan eltiltott amikor latta, hogy nem kedveli ot...
Munkatarsaimmal sem nagyon beszelhetek... Senki nincs aki segitene vagy megvedene es nem is ertem, hogyan valhatott o ilyen emberre.. A vilag legrendesebb emberenek ismertem meg aki hihetetlenul szerelmes es romantikus volt aztan jott egy tores nala es mintha elvesztettem volna.. Mai napig rendes az ido tobbsegeben de vannak napok amikor eszmeletlen.. Lehet skizofren lett vagy van valakije? Ennyi ev es ket gyerkoc utan csak ugy elhagyni ot, hogy majd megszakad a szivem mert en a mai napig ugyanugy szeretem ot.. Nem tudom
Mit tehetnek megigerte fel eve, hogy elmegy orvoshoz, de persze azota sem volt es en igy mielott vegkepp feladnam, az utolso lehelletemmel megprobalom hat itt, hatha valaki valamilyen betegseg vagy segitseget tud-e...?...(.....:((((.......)
Koszonom nektek meg egyszer a valaszaitokat, igen sajnos ezt nem fogom hagyni, hogy a gyerekek meg ha nem is latjak erezzek, hogy mit tesz velem....:(((
Itt hiába mondunk bármit is, ő nem megy el orvoshoz.
Kérdező, akkor gondolj a szerelemre, amikor fojtogat, meg üt.
Te, az édesanyád, a követség.
Van egy könyv: a lányom nélkül soha - nem olvastam, csak hallottam róla, állítólag egy hasonló nőről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!