Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni szeretnék a férjemtől!?
Válni szeretnék a férjemtől!
Na szóval: Férjem rászokott pár éve az ivásra. Mióta iszik többször bántalmazott engem és a gyermekeimet is, ebből volt rendőrségi ügy is(szóval ezeknek a tetteknek nyoma is van, sőt orvosi látlelet is) de nem váltam el. Most már rászántam magam a válásra mert egyre csúnyábban szid és beszél velem és gyermekeimmel. 3 gyermekem van, egy 14 éves, egy másfél éves és egy 11 éves. Hogyan tudom elérni hogy a gyermekeket is nekem ítéljék? És, van egy házunk. Vagyis hát a miénk volt csak átvette a Nemzeti Eszközkezelő szóval albérletet fizetünk érte. És pl. akkor még a házat kinek ítélné a bíróság? Hogyan folyik egy ilyen válási folyamat? És kb. mennyi idő?
Pár éve!!! rászokott az ivásra...most rászántad magad a válásra, de azért még közben szültél egy gyereket egy alkoholistának. Grat!
Bemész a bíróságra, kifizeted az illetéket, beadod a válást, és vársz. Lehet egy év, lehet több, amíg lezajlik.
Előszöris,bocsi, de hülye vagy, mert az első alkalmakkor kellett volna gondolkozni, és nem ilyen körülmények között felnevelni a gyerekeket.
Másodszor a gyerekeket vszinűleg neked ítélik, esetleg állami gondozásba veszik, ha úgy alakul... és az albérletről is a javadra dönthet a bíróság a gyerekek miatt... csak tegyél valamit és ne tűrj tovább el semmit egy erőszakos baromnak (már bocsánat de nyilván az, ha nem képes a 3 gyerek és a felesége miatt mérsékelni az alkoholfogyasztását)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!