Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltam a férjemtől. A lakás, amiben lakom a kettőnk nevén van. A kizárólagos lakáshasználat enyém és a gyerekeké. Bejelenthetem-e az új páromat állandó lakcímmel ebbe a lakásba?
"az a célja, hogy nekem rossz legyen."
Aha. Tehát azzal szeretné elérni, hogy neked rossz legyen, hogy hagyja, hogy TELJESEN INGYEN lakj egy olyan ingatlanban, aminek csak a fele a tied és nem kér érte lakáshasználati díjat.
Elég torz egy világképed van hallod-e!
Úgy, ahogy 9-es írja. A bejelentő lapon van egy rovat, hogy a lakástulajdonos aláírása, ha van olyan tulajdoni lap, vagy bármi, ahol szerepel a neved, akkor ott aláírhatod.
A közös tulajdon megszüntetése: per, ítélet, kényszer értékesítés. El fog tartani egy jó darabig, szóval kezdg neki rögtön.
# 16
Senkit nem érdekel, hogy miért váltatok el, az e ti magánügyetek.
Épp csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy az ex férjed a törvény szerint kérhetne tőled akár havi súlyos tízezreket is a lakáshasználatért - mégsem teszi, ingyen lakhatsz valamiben, ami nem (csak) a tiéd! Ezt nem hívnám kiszúrásnak veled, pont ellenkezőleg!
De szemmel láthatóan túl ostoba vagy hozzá, hogy ezt megértsd. Menj el a bíróságra, kényszerértékesítsétek az ingatlant aztán vagy tudsz a nyomott áron árverezett ingatlan árából venni egy másik lakást - vagy nem. És akkor majd rájössz milyen jó volt "ingyen" lakni a fél lakásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!