Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha esetleg terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha esetleg terhes letten tőle?

Figyelt kérdés

Sajnos oda került a sor, hogy elvalnak utjaink! Mindegy hogy milyen okból de nem tudjuk tovább egymással folytatni a dolgot!

Az esélye megvan annak hogy terhes legyek, mert voltunk együtt védekezés nélkül.

Ha terhes lennék nem biztos hogy jó ötlet lenne megtartani.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit csináltatok?

Nagyon szépen kérem normális válaszokat adjatok, mert életem egyik legnehezebb pillanatait élem at így is.

2014. nov. 6. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem a kérdést.

Ha megakarod tartani akkor megszülöd, ha nem akkor meg abortusz. Mégis milyen más opció jöhet szóba? keresel egy sámánt aki átruházza a terhességet az expasidra vagy mi?

2014. nov. 6. 21:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, olyanokra, akik esetleg beleestek ebbe a nem túl szerencsés helyzetbe! Arra vagyok kíváncsi hogy ki miért es hogy döntött.

2014. nov. 6. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

Igen, ez a két említett alternatíva létezik. Sajnos a mai nők nagyon nagy százaléka hasonló nehéz pillanatokat él át. Mindenki a maga módján oldja meg. Ki becsületesen felvállalja a meggondolatlanságot, ki igyekszik becstelenül ide-oda passzolni a felelősséget. Lefossuk, amit az idősebb korosztály mond, tanácsol, mert "Önmagammal azt csinálok, amit akarok!"

Igen, de a meggondolatlanságnak visszavonhatatlan ára van! Ha világra hozod, a mai kornak megfelelő kacifántos életed, életetek lesz, ha elveteted, lehet, hogy többet nem lesz gyereked, ha beleesel abba a néhány százalékba!

A legszerencsésebb esetben, nem vagy terhes, nem estél teherbe. Ha így lenne, nagyon becsüld meg a gondviselést és kapd össze magad...

2014. nov. 6. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Neked nem mindegy hogy MÁS hogy dönt? Miért vársz normális választ , ha te nem vagy az? Mert azért az ne mondd hogy ez úgy működik hogy össze - vissza keféltek , védekezés nélkül . Majd rögtön kitaláljátok hogy elválnak az útjaitok. Ilyen felelőtlen embereket.
2014. nov. 6. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Sok évvel ezelőtt én is így jártam. Összevesztünk végleg az exemmel. A kapcsolat sosem folytatódott. Nem sokkal rá rájöttem, hogy terhes vagyok.

Én nem sokáig gondolkodtam mit tegyek. Elvetettem, mert nem akartam egy olyan embernek gyereket szülni akivel már minden vége, és nem akartam egyedülálló anyuka lenni. Az is ok volt, hogy bár dolgoztam, de nem saját lakásom nem volt, és alkoholista szüleim mellé nem akartam babát vinni. Annyi pénzt sem kerestem, hogy eltartsam egyedül..

Nem bántam meg a döntésemet (na most pontoznak le az abortusz ellenesek)

Én így döntöttem. A te döntésedet magad kell, hogy végig gondold.

2014. nov. 6. 21:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre egy értelmes válasz, nagyon szépen köszönöm!
2014. nov. 6. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Ezért kerültél ebbe a helyzetbe, mert így gondolkodsz!!!

Nem veszed most sem figyelembe, mit javasoltak! Ne is fogadj el előre semmit, úgyis mindíg más dönt majd helyetted, mint most is! Nem érte? Amikor már megérted, késő lehet...

2014. nov. 6. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

"Sajnos a mai nők nagyon nagy százaléka hasonló nehéz pillanatokat él át."

Nagyon nagy százaléka??? Remek, halljuk a mai kamu-statisztikát :D Vagy készítettél felmérést, hogy hányan küzdenek pontosan ezzel a problémával? Akkor prezentáld kérlek :D

2014. nov. 6. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Na, a piros mancsot már megtaláltad, de ezek szerint a statisztikát nem. Sokat nem adnék ezek után a véleményedre.
2014. nov. 6. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg nem értem, ha nem tudtok normális választ adni, minek veszitek a fáradságot egyáltalán írni. Osszátok itt az észt...

Kérdező, nehéz helyzetben lehetsz. Én is voltam már olyan helyzetben, hogy szakítottunk, és utána csak remélni tudtam, hogy nem vagyok terhes. Nem voltam szerencsére. Én azt tanácsolom, ha végleges a szakítás, semmiképp ne tartsd meg. Ha van remény a folytatásra, akkor beszéljétek meg a hogyan továbbot.

2014. nov. 7. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!