Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem akarom elveszíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elveszíteni a párom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Pár hete hullámvölgybe került a kapcsolatunk. Olyan szinten, hogy elakartam hagyni a páromat egy másik férfiért. Párom faggatott, hogy mi van velem és ma kinyögtem, hogy mi a helyzet. Közben rájöttem, hogy a páromat szeretem, de a gyerekei miatt kicsit eltávolodtunk egymástól. Mindketten dolgozunk, én délután kettőig, ő háromig. Munka után nekem ott van a háztartás neki a gyerekek. Így nem maradt ideje rám. Szóval amikor elmondtam neki mi a baj ő csendesen csak annyit mondott, ha mással vagyok boldog akkor váljunk el. Hiába mondom neki, hogy őt szeretem. A helyemben mit tennétek?
2014. okt. 29. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat kell pedáloznod, hisz egy kis probléma és te máris másik pasihoz akartál menni.

Kettőig meg háromig dolgoztok és nincs időtök egymásra?-ne viccelj, akkor ti nem is akartok együtt lenni.

2014. okt. 29. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Egyik délután, amikor éppen nem a gyerekeivel foglalkozik, elkészíteném a kedvenc kajáját, és csinosan, kedvesen várnám.

Próbálj olyan dolgokat is belecsempészni a dologba, ami a közös boldog múltra emlékeztet.

Ez lehet bármi, pont egy olyan étel, vagy egy ital, vagy egy kis apróság, amit ajándék gyanánt adhatsz neki a vacsi mellé.

Nem azt mondom, hogy a vacsi mellett beszéljétek meg a kapcsolatotokat, azt ráér másnap is. A vacsi alatt inkább egymás társaságát élvezzétek, ugyanis ha a kapcsolat kerül témába, akkor könnyen lehet, hogy vita és csalódottság alakul ki.

2014. okt. 29. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyunk a helyedben. Te tudod, hogy mit érzel. Ha megfordult a fejedben, hogy elhagyod, akkor valószínűleg el fogod hagyni. És nem a gyerekei miatt.
2014. okt. 29. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te most viccelsz? Délután 3tól tiétek volt az egész nap együtt és ez kevés idő? Van egy barátnőm,aki párjával együtt változó műszakban dolgozik,volt,hogy egy hétig napi 1 órára látták egymást mert vagy pont váltották egymást otthon vagy az egyik aludt, na nekik tényleg nem sok idejük van egymásra. Van más is a háttérben,de ezt csak te tudhatod. Mekkorák a gyerekek, milyen viszonyban vagy velük,hogy így említed,hogy miattuk nincs rád ideje?
2014. okt. 29. 13:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Mire a párom hazajön fél négy, elmegy a kicsiért (9 éves) a suliba, aután tanul velük (a középső 13 éves) vagy játszanak együtt. Ezzel nincs is semmi baj.

Èn hazaérek kb háromra, gyorsan nekiállok főzni, hogy legyen vacsi. Aztán fürdés és alvás. Ennyi...

2014. okt. 29. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez akkor sem jön ki,ha te 3kor gyorsan nekiállsz főzni,akkor az kész,mire a többiek hazajönnek a suliból. 8-9ig meg még igen sok idő van, felnőttek meg még később fekszenek. Miért nem tanultok,játszotok négyesben, vagy miért nem csinálod meg néha csak te?
2014. okt. 29. 13:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Ők csak az apjukkal akarnak foglalkozi. Mindketten fizikai munkát végzünk, párom egésznap megy. Alig várjuk, hogy végre aludjunk. Ma én szabadnapos vagyok, ő dolgozik. Mire hazajön, megint hulla fáradt lesz.
2014. okt. 29. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szerinten nincs, hogy egyszercsak mást szeretsz,majd utána rájössz, hogy mégse és a férjed az igazi.

Kicsit gondolkodj el a kapcsolataidon és mérlegeld a házasságod. Milyen jövőt szeretnél a férjed mellett? Szerinted tudna változni a kettőtök helyzete?Ha nem,akkor válás....

Vagy adsz egy utolsó esélyt magatoknak és KÖZÖS erővel javítotok.

2014. okt. 29. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha egy másik pasiért ott akartad hagyni,az már régen rossz.Nem szereted ezt az embert.Én a helyébe segítenék neked csomagolni
2014. okt. 29. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem picit zavaros. Most akkor elhidegültetek és egy másik férfi elkezdte neked csapni a szelet, vagy a párodra vágysz csak a gyerekek miatt vannak gondok? Mert nem ugyanaz.

Ha szereted a párod, akkor beszélj vele. Próbálj meg beilleszkedni közéjük, ápolj jó kapcsolatot a gyerekekkel, játssz és tanulj velük te is, a nagyobbal/nagyobbakkal lehet együtt főzni amíg a párod a kisebbel tanul, csináljatok közös programokat a gyerekekkel hogy elkezdjetek együtt családként működni. Ezek csak példák voltak, erre ezer és egy lehetőség van. Ha ez megvan te is és a párod is sokkal felszabadultabbak lesztek és könnyebben visszataláltok egymáshoz. Persze kettesben is legyen időtöltés bőven :)

Tapasztalatból írtam, többgyerekes apához mentem feleségül.

2014. nov. 1. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!