Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lesz a tartásdíj? A párom nettó jövedelme 75. 000 ft. Most jelenleg 15. 000-et fizet ( fix). Az ex emelést kér 25. 000-ra.
Nem akarja megroviditeni: nem o ker csokkentest, hanem az ex akar emelest.
Ahhoz meg senkinek semmi koze hogy a kerdezonek mekkora a jovedelme, hadd ne neki kelljen mar mas gyereket eltartani.
Ja, a normális, érett gondolkodású, felelősségteljes, karakán férfi 60ezret jattol le gyerekenként, akkor ehhez 2 gyerekkel 240 nettó fizetés kell. Magyarország tele van ilyen fizetésű emberekkel. Vicces. Egyetemi diplomával, 8 év munka után nem érem el ezt a fizetést. Tudom, bennem van a hiba.
amúgy ha minkét szülő 75-ezret keres, és van két gyerek, akkor a háztartás bevétele 175ezer forint, CSP-vel. ha ezt elosztom 4 felé, fejenként cirka 44ezer forint jön ki, ami kb annyi, mint a 15+15+CSP modell. Azt elhiszem, hogy ez kevés, nehéz kijönni belőle, meg nem jut sokmindenre, de az alapvető ellátásra elég. Én tudnék venni a gyerekeimek sokmindent, de nem kapnak. Nem kell állandóan cukros löttyöket vedelni,csapvizet iszom én is, még élek, a gyerekeim is túlélik. nem veszünk párizsit sem, de azért, mert a tápérték/ár aránya rossz (egy árban van a csirkemellel... szal akinek párizsira jut, csirkemellre is jut), nem kap ájfont, meg galaksziesshatszázat, flancos, drága ruhát. nem attól leszek jó szülő, hogy kinyalom a gyerekem seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!