Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi lesz a tartásdíj? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lesz a tartásdíj? A párom nettó jövedelme 75. 000 ft. Most jelenleg 15. 000-et fizet ( fix). Az ex emelést kér 25. 000-ra.

Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 13:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
37%
18ra emelhetik fel max. Gyermektartasdij a netto jovedelem 50szazalekat terhelheti, azt kell elosztani a gyermekek kozott
2014. okt. 28. 13:29
 12/34 anonim ***** válasza:
biztos, hogy nem kap 25ezret, A tartásdíj maximális összege a fizetés fele, és a törvény kimondja, hogy egyik gyermeket sem érintheti hátrányosan, így a ti közös gyereketeket sem. ebben az esetben 18ezer forint az elérhető maximum. ha pl születik még egy gyermeketek, akkor éppenhogy csökkenthető lesz.
2014. okt. 28. 14:25
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azt nem értem, hogy rongyos 75 kilóra miért kell orrba-szájba gyereket gyártani?
2014. okt. 28. 14:47
 14/34 anonim ***** válasza:
63%

Szégyen, hogy ilyen emberek gyereket vállalnak, tisztességesen gondoskodni meg nem tudnak róluk!

De azért kellett még egy gyerek. Ehhez csak gratulálni lehet, szép kis alak a párod! Szegény gyerekek.

2014. okt. 28. 14:58
 15/34 anonim ***** válasza:
26%
Ja csak azt honnan tudjátok h feketén nem kap e többet!?
2014. okt. 28. 15:17
 16/34 A kérdező kommentje:
én nagyon szép gyedet kapok,jó fizetésem volt) és belefért a gyerek, na nehogy már ne lehessen új életet kezdeni,!!!!! De nem azt kértem hogy véleményt alkossatok a mostani életünkről, hanem hogy mit tehet az ex.
2014. okt. 28. 17:53
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Akkor szigorúan a kérdésre válaszolva: ha a teremtés minimálbéres koronájának adoniszi ágyékából 2, azaz kettő darab gyermek fogant, akkor jogilag a nettó fizetése 50%-a oszlik kétfelé, a matematikából felmentettek kedvéért ez combos 18.750 jó magyar forint egy hónapra, amely talán (?) fedezi az elhagyott gyermek étkezését, feltéve, hogy az parizeren és zsömlén kívül nem kap mást.
2014. okt. 28. 18:58
 18/34 anonim ***** válasza:
76%

Neked volt normális fizetésed, szép gyedet kapsz, de a párod gyerekétől sajnálsz még 2000 ft-ot is.

Remek, szép emberek vagytok! A szerencsétlen minimálbéres párod nem a gyerekétől vált el, nem őt kellene megfosztani a normál anyagi javaktól! Ő kettőjük gyereke marad, és az apjának kutya kötelessége lenne gondoskodni róla tisztességesen! Lehet lepontozni, de akkor is baromira felháborító, emberek, hogy gondolkodhatnak ennyire defektesen! Tudom nem kérdezted, de a nyomorult alamizsna tartásdíjon felül vesz még neki valamit? Akár csak ami a kötelességébe tartozik? Pl: iskola, vagy óvodakezdés, szezonális bevásárlás ruhákból, külön órát fizet neki, rendszeresen elviszi, programokat szervez neki...stb?

2014. okt. 28. 19:11
 19/34 anonim ***** válasza:
51%
nem tudom, mi ez a sipákolás. a gyerek kap az apjától 15 rongyot, tegyük fel az anyja is költ rá ennyit a fizujából, kapnak családi pótlékot is, egy gyerekre az 12ezer. ez 42ezer forint, azért egy gyerekre nem kevés, nehogymár ne lehessen ebből megetetni meg felöltöztetni egy gyereket...
2014. okt. 28. 19:30
 20/34 anonim ***** válasza:
60%

19.A gyerek utáni tartásdíjnak, nem csak az étkeztetését, és ruhátkodását kell fedezni! A gyereknek lakni kell, számlákat fizetni, fűteni, fürdeni, mosni, főzni rá, elvinni pl állatkertbe, hordani különórákra...stb! Annyi agya mindenkinek kell legyen, hogy nem lakhat a híd alatt. És ez is a 2 szülő kötelessége, hogy ezeket megteremtsék, fedezzék, nem csak egyiké!

Egyébként tisztában vagy vele, ogy mennyibe kerül egy középáras gyerekvipő, és mennyire van szükség belőle, mennyi egy db póló..stb?

2014. okt. 28. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!