Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Köteles vagyok odaadni gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok odaadni gyermekeimet láthatásra az apjuknak akkor is, ha tudom, hogy nem ő lesz velük, hanem az új párja?

Figyelt kérdés
Férjem elköltözött új párjával és annak két gyermekével közös otthonba egy hónapja. A férjem hétvégén dolgozik éjszaka. Másnap déltájban ébred. Vajon tényleg odaadjam gyermekeimet láthatásra, mikor ő ott sincsen, illetve nem tud velük érdemben foglalkozni?
2008. aug. 12. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Igen kötelezőek. Benne van a a nevében. Ő a kapcsolattartásra jogosult és amikor neki jár a láthatás ő dönti el hogy mit csinál. Alszik, dolgozik fejenáll stb...neked oda kell adni a gyerekeket mert ha feljelent a gyámhatóságon kapcsolattartás akadályozásáért akkor meg fognak büntetni. Ha megkérdezel egy gyámügyest akkor ő is ezt fogja mondani. Egyet tehetsz: beszélj az apukával hogy mi lenne ha délután vinné el őket amikor már kialudta magát. Meglátod mit fog reagálni rá. Ha nincs ellene kifogása akkor sinen van a dolog. Ha igen akkor sajna nem tudsz mit tenni. Ha nem veszélyezteti a magatartásával a gyerekeket akkor sehol nem fognak neked igazat adni. De szerintem ha a gyerekek csípik az új csajt akkor nincs is miért aggódni! Nem?
2008. aug. 19. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!