Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A parom nem fogadja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis alma kérdése:

A parom nem fogadja el a fiamat, es terhes vagyok a kozos gyerekunkkel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 honapos terhes vagyok,de a parom nem fogadja el a fiamat,mert neki is van 2 es lelkiismeret furdalasa van hogy az o gyerekei nincsenek vele

2014. okt. 16. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
3%
"nem fogadja el a fiamat" helyesen: nem fogadja el a gyermekünket. Az övé is. Majd el fogja fogadni, hacsak nem akar még több lelkiismeret-furdalást magának. A lelkiismeretünk nem azért van, hogy bántson a furdalás"nőjön", hanem hogy jó, emberi megoldásra jusson tőle az ember. És hatására, amikor nagyobbak lesznek a gyerekek - majd többet lesztek együtt.
2014. okt. 16. 12:40
 12/24 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy az elején nem sok foganatja látszik a közös programnak az apa szemszögéből. De az már nagy lépés lenne, ha a gyerekek el tudnák egymást fogadni, mert érzésem szerint az apa érzései is jórészt a gyerekei féltékenységéből fakadnak. Az apa gyerekei ösztönösen ellenségnek érzik szerintem a kérdező fiát, aki érdemtelenül tölthet sok időt az apukájukkal. A gyerekek csak áldozatai a felnőttek kapcsolatainak, ők csak sodródnak az eseményekkel és legjobb tudásuk szerint védekeznek. Ha a férj gyerekei megismernék és elfogadnák a kérdező gyerekét, az egy nagy lépés lenne afelé, hogy az apa is megbékéljen a helyzettel.

Olyan programot kell szervezni, ahol nincs lehetőség a kérdező gyerekét kirekeszteni, ahol az apának nincs lehetősége majomszeretettel csüngeni a saját gyerekein. Társasjáték, kártyázás pl. remek alkalom erre, ebben az anyuka is részt tud venni nagy pocakkal is, és nem is költséges.

2014. okt. 16. 12:41
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

12:40-es:

""nem fogadja el a fiamat" helyesen: nem fogadja el a gyermekünket. Az övé is."

Szerintem komoly bajok vannak nálad a szövegértelmezéssel.

Miért lenne a kérdezö fia a párjáé is? Aki eztuán születik, a közös ygerek mindkettejüké, de a kérdezö fia nem közös és nem is lesz.

2014. okt. 16. 13:24
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
13-as valóban félreértettem, de csak azért hogy fölényesen letorkolhass, legalább lett egy jó napod,viszlát.
2014. okt. 16. 14:47
 15/24 anonim ***** válasza:
Szegény szerencsétlen gyerekek.
2014. okt. 16. 15:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Na, eleg gyorsan halad ez a terhesseg.... A multkor meg csak epp teherbe estel -egy hete kb....
2014. okt. 16. 17:04
 17/24 A kérdező kommentje:
koszonom a sok valaszt,talan feluletesen fogalmaztam a kerdest.....ugyanis a parom gyermekei budapesten elnek,mi pedig londonba,es A "FIAM, A GYEREKEM" kifejezes abbol ered,hogy az elozo hazassagombol szarmazik.A terhesseg pedig azert maradt meg,mert ugy gondoltuk mind a ketten,hogy uj eletet kezdunk egyutt
2014. okt. 17. 16:52
 18/24 anonim ***** válasza:

A saját fiadat sajnálom, hogy képes voltál kitenni egy ilyennek, amikor szegény gyerek pont ő nem tehet az egészről, most ugy fog eltelni a saját fiad gyerekkora hogy lesz mellette egy mostoha apuka aki ki nem állja.. és nem értem, miért ugy kell elkezdeni egy közös életet, hogy vállalok egy gyereket.. én ugy kezdenék közös életet, hogy minnél jobban ismerjük meg egymást, plusz még egymás gyerekeit exe-t is, mivel ha gyerekek vannak akkor azokkal is tartani kell a kapcsolatot, és ha minden kifogástalanul müködik akkor vállalok be egy gyereket.

Beszéld meg a pároddal, hogy nem kell hogy szeresse a te fiadat, de ebben az esetben, ne is nevelje bizza rád a nevelését, fegyelmezését, ő csak rendes lehet vele.. ha már volt ilyen bunkó, hogy egy gyereket utál akkor nehogy rámerd bizni szerencsétlen gyerekedet.

2014. okt. 17. 20:51
 19/24 A kérdező kommentje:
igazabol nem is arrol van szo hogy utalja,hanem nem lelkiismeret furdalasa van mert a sajatjai nincsenek itt velunk ,es nem is lehetnek
2014. okt. 20. 16:37
 20/24 anonim ***** válasza:
ha lelkiismeret furdalása van, akkor szánjon több időt a saját gyerekeire , hétvégén vigye őket közös programokra ,látogassa őket hét közben és akkor megszűnik a furdalása.Neked meg már késő bánat, ha csak nem ott hagyod.
2014. okt. 26. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!