Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek az ellen valamit, hogy az 5 éves kislányomat a volt férjem a 2hetente történő láthatások alkalmával rendszeresen mindenfajta rockkoncertekre viszi (Ossián, Kárpátia, . Hasonlók, bárhol az országban?
Ha nekem gyerekem lesz, én is vinni fogom metálkoncertekre! :D
Éjszakázik? És ha otthon vannak, mi a garancia arra, hogy este 8-kor már az igazak álmát alussza a gyerek? :D Lehet hogy ott meg annyira belemerülnek a közös játékba, mese nézésbe stb., hogy fel se tűnik és már éjfél van.
Amúgy ha a gyereknek nem tetszene, tuti jelezné sírással, toporzékolással, de ha nem műveli ezt, valószínűleg élvezi az előadást és apuka társaságát.
Én inkább örülnék annak, hogy jól megvan az apjával a kislány, szeretik egymást és a közös programokat!
Egy férfi kollégám szintén elvált apuka, és amikor nála van a fia, aki szintén ovis, ők is sokszor fent maradnak éjfélig is akár. Szoktak ők is rendezvényekre járni, és a gyerek élvezi!
Ne legyünk már ennyire álszentek.
29N
Kedves 68%-oska, nem véletlenül vagy Te csak 68%-oska...:DDD
Hallgattál már egyáltalán Ossiant vagy Kárpátiát...?
A válaszod alapján nem úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!