Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek az ellen valamit, hogy az 5 éves kislányomat a volt férjem a 2hetente történő láthatások alkalmával rendszeresen mindenfajta rockkoncertekre viszi (Ossián, Kárpátia, . Hasonlók, bárhol az országban?
Habár én a saját gyerekeimet nem vinném - engem is akadályozna a szórakozásban, és folyamatosan vigyázni kellene rájuk - szoktam látni koncerteken apukákat vagy párokat gyerekekkel a nyakukban.
Hátul állnak általában, ahol nem olyan hangos a zene sem, a gyerekek is élvezik, plusz egy koncert kb. 1, maximum 2 óra, és sokszor 6-kor vagy 7-kor kezdenek. Így még bőven időben otthon vannak...
"Mekkora álszent szülök vannak itt. Egyszer-egyszer elviszi egy koncertre és máris szemét,szar és beteg alak az apja,emberek ez szánalmas!"
Ha egyszer-egyszer vinné el, azzal szerintem sem lenne baj, de a kérdező szerint ez rendszeres - igaz, nem lehet tudni, hogy ez mennyire van eltúlozva. Nekem hétéves fiam van, volt már velünk kint Rockmaratonon, de NAPPAL. Ott volt két órát, direkt olyan koncertre vittük, amit ő is szeret, azt végig is hallgatta, utána ettünk egyet, aztán elvittük a nagymamához, mi meg visszamentünk bulizni. Erre elvittük, mert rágta a fülünket, hogy látni akarja, hova megyünk, és úgy ítéltük meg, hogy ez neki sem ártalmas, hiszen a legrosszabb, ami történhet, az az, hogy unja a koncertet, de akkor meg maximum elvisszük sétálni. Viszont éjszakára még most, hétévesen sem vinném koncertre, nem ám ötévesen. Akár könyörög érte, akár nem. Igazából érdekelne a kérdező volt férjének az indíttatása is. Azért viszi a gyereket koncertre, mert neki mehetnékje van, vagy a haveroknak akarja mutogatni a gyereket, meg hogy milyen vagány, hogy a gyerek is ott van vele? Vagy úgy gondolja, hogy ezzel ő most "nevel"? Bármelyikről is legyen szó, elég gyerekes gondolkodásra vall. Mert mondom, egyszer elvinni még nem lenne akkora gáz, mondván, hogy "na, ilyet is lásson a gyerek", de hogy rendszeresen, az szerintem túlzás.
Szerintem nem tehetsz semmit ellen, de add meg a volt férjed telefonszámát ;)))
(Amúgy én is vinni fogom a gyerekem Kárpátiára, amikor vagyok koncerten, mindig vannak kiskölykök is, és élvezik :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!