Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni, de. Kilátástalan a helyzetem?
van egy 1,5 éves kislányunk,közös ház(amit nem tudunk eladni,m még fizetjük),egy kocsi és kb 100000 ft havi hitelünk még jó pár évig..
mindketten dolgozunk váltott szakban,a váltás ideje alatt bébisziter vigyáz a kicsire...a baj az,h ha elválunk és feleződik a hitel,akk sem tudok.megélni a gyerekkel,m olyan kevés marad a fizetésemből még a gyerektartás sem elég hozzá...a másik h nem fogom tudni hova rakni a gyereket,amíg dolgozok
..délelőtt du-ra járok,ha úgy esik,akk hétvégén is..bölcsi ninvs a közelben,családi segítség nincs...bébiszittert meg nem tudok a pénz miatt napi 10 órában alaklalmazni... házban nem akarok maradni,m fogom tudni kifizetni.az apát...mit tévő.legyek?felajánlotta,h lemond a házról,ha övé lehet a gyerekfelügyelet és akkor láthatnám a gyereket.mikor.akarom...ő keres 180at én csak 120at...vele járna jobban a gyerek,pénzem sincs évwkig pereskedni,m ismerem és nem fogja a gyereket hagyni...az anyagiam miatt még lehet,h így is.nekiítélik...neki már van terve,h.hogy oldaná meg a gyerekfelügxeletet..nekem fingom sincs...ötletek?
A ti esetetekben egyszerűen nincs jó megoldás, csak rosszabb, mint a mostani. Nem lehetne egy fedél alatt élni és nem válni addig, amíg válás esetén normális körülményeket nem tudtok biztosítani a kicsinek?
Emberek vagytok, üljetek le és beszéljétek át, hogyan tudtok egymás mellett élni. Ha ennyi hitelt bevállaltatok, annak ára van. Jelen esetben a szabadságotok feladása.
de mi a probléma köztetek?
mert ha megvert, megcsalt stb akkor válás
de ha csak most húzós időszak van, melóban stb, akkor beszélgetni kell!!!
elidegenedés nem szombatra vnapra történik, hanem hosszú idő alatt, elején kellett volna szólni és megoldani
ha szerinted nem lehet, akkor válasszátok le a ház felét és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!