Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apa táppénzen van, jár a gyerektartás?
A táppénzt ne a munkáltató fizeti, hanem az OEP, igy a munkaltato nem rúd miből vonni, valószínűleg az OEP-nél nem lett le jelentve, hogy tartasdij fizetési kötelezettsége van.
Feljelentést a rendőrségen lehet tenni, kiskoru veszélyeztetése, tartasdij nem fizetése miatt. Eselyes, hogy csak egy ejnyebejnye lesz belole, semmi mas.
A tartasdij allam altali megelolegezesenek feltetelei: minimum 6 havi nem teljesítés, minimum egy nemleges foglalási jegyzék a végrehajtásról es kellően alacsony egy főre eső jovedelem az igenylonel - tehat ez nem jatszik.
Esetleg beszélni az apukaval, nem opció?
#1 vagyok, és úgy látszik sokan nem értették az iróniát, amiért így lepontoztak.
Elmagyarázom lassabban:
Az apa beteg és TP-n van, és emiatt kevesebbet akar fizetni. De egy gyerek ugyanannyiba kerül, akkor is. Nem eszik kevesebbet, nem lesz kevesebb a fürdővíze, a cipője, stb.. Így ilyenkor az anyának kell többet kisajtolnia magából anyagilag.
Bezzeg, ha az anya beteg, és nincs annyi pénze, akkor az apa nem fogja azt mondani, hogy fizet többet, hogy kompenzálja az anya keresetkiesését.
Elsőt!
Azt irta nem kap gyerektartast, nem azt, hogy kevesebbet kap, de ne zavarjon.l.l
Nem tudom, hogy a moderátoroknak mi gondja volt azzal a válaszommal, hogy általánosságban írtam a válaszomat?
Vagy az utolsó kommentelőnek fájt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!