Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig tart a bíróságon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart a bíróságon a gyerektartás felülvizsgálata?

Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
több hónapig is akár
2014. szept. 24. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Több hónapig,de ha megítélik,a beadás dátumától jár,nem a megítélés dátumától.
2014. szept. 24. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:
De ilyenkor miket néznek!A'volt férjem akarja beadni!Eddig 20 százalékot fizetett!Most munkahelyet vált ahol jobb lesz a fizuja.Ajánlott nekem egy fix 45ezret.Én nem fogadtam el mert 50 ezret akartam volna.Így beadja fölülvizsgálatra!Közbe neki született egy kisfia.Szóval kb mi számíthatok?
2014. szept. 24. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Na ugye sokat akar a szarka..Miért nem fogadtad el?45 ezer azért nem kevés.Nem tart hónapokig.Talán már az elsőnél le is zárják
2014. szept. 25. 05:37
 5/8 anonim ***** válasza:

5000 forinton megy a vita? Nem vagy piskóta. Ha magas a jövedelme, eleve nem fog a szazalekos modszer játszani. Az uj gyerek miatt pedig max a jövedelme fele lenne terhelheto, neked -ha osszesen 2 gyerek van az o uj kapcsolatabol származó az egyutt- a negyede jar.

Nyilvan utánajárt, hogy eselye van e csökkentésre. Azzal legyél tisztában, hogy ha nyer, az összes perkoltseget fizetheted. Ha pici eszed van, felhívod es megegyezek vele a 45ben

2014. szept. 25. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az 5-ösnek. Nagyon pénzéhes vagy. 45 ezer nagyon sok egy gyerekre. Sokan csak 10-20.000.- et kapnak, mégsem rinyálnak. Tegyél hozzá te is ennyit, és úri módon nevelheted a gyereked.
2014. szept. 25. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha 45.000 Ft-ot kapnék, mert jelenleg csak 14.000 Ft-ot kellene fizetnie az apának egy 15 éves lányra, de még azt sem fizeti!!! Szóval, szerintem ez az 5.000 Ft nem az az összeg, amiért érdemes hónapokig háborúzni.
2014. szept. 25. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
BIZONY pofátlan VAGY !! az ORSZÁG NÉPÉNEK 40 %-a minimálbéren él /vagy segélyen/ azaz még 45.000,- sem kapnak !!
2014. szept. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!