Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a bíróságon a gyerektartás felülvizsgálata?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 22:06
2/8 anonim válasza:
Több hónapig,de ha megítélik,a beadás dátumától jár,nem a megítélés dátumától.
3/8 A kérdező kommentje:
De ilyenkor miket néznek!A'volt férjem akarja beadni!Eddig 20 százalékot fizetett!Most munkahelyet vált ahol jobb lesz a fizuja.Ajánlott nekem egy fix 45ezret.Én nem fogadtam el mert 50 ezret akartam volna.Így beadja fölülvizsgálatra!Közbe neki született egy kisfia.Szóval kb mi számíthatok?
2014. szept. 24. 22:32
4/8 anonim válasza:
Na ugye sokat akar a szarka..Miért nem fogadtad el?45 ezer azért nem kevés.Nem tart hónapokig.Talán már az elsőnél le is zárják
5/8 anonim válasza:
5000 forinton megy a vita? Nem vagy piskóta. Ha magas a jövedelme, eleve nem fog a szazalekos modszer játszani. Az uj gyerek miatt pedig max a jövedelme fele lenne terhelheto, neked -ha osszesen 2 gyerek van az o uj kapcsolatabol származó az egyutt- a negyede jar.
Nyilvan utánajárt, hogy eselye van e csökkentésre. Azzal legyél tisztában, hogy ha nyer, az összes perkoltseget fizetheted. Ha pici eszed van, felhívod es megegyezek vele a 45ben
6/8 anonim válasza:
Igaza van az 5-ösnek. Nagyon pénzéhes vagy. 45 ezer nagyon sok egy gyerekre. Sokan csak 10-20.000.- et kapnak, mégsem rinyálnak. Tegyél hozzá te is ennyit, és úri módon nevelheted a gyereked.
7/8 anonim válasza:
Én örülnék, ha 45.000 Ft-ot kapnék, mert jelenleg csak 14.000 Ft-ot kellene fizetnie az apának egy 15 éves lányra, de még azt sem fizeti!!! Szóval, szerintem ez az 5.000 Ft nem az az összeg, amiért érdemes hónapokig háborúzni.
8/8 anonim válasza:
BIZONY pofátlan VAGY !! az ORSZÁG NÉPÉNEK 40 %-a minimálbéren él /vagy segélyen/ azaz még 45.000,- sem kapnak !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!