Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bíró válásnál megnézi a szülők és a gyerekek
facebookját?
11/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem, nyilván, sokan nem osztanak meg ott semmit, de aki igen, az egy plusz információ. Én ha bíró lennék, biztos, hogy megnézném. Ahogy a munkáltató is megnézi, mielőtt felveszi az illetőt és pl. én is megnézek mindenkit, aki érdekel, mert valami miatt kapcsolatba kerültem vele.
12/23 A kérdező kommentje:
A családi fotók sokat elárulhat, a megosztások tükrözik lelkivilágot, a természetet.
Pont most volt egy tárgyalás,ahol a felperes a fészbukról kinyomtatott képeinket lobogtatta,mondta neki a bíró,hogy tegye azt el,ilyen dolgokat nem vonnak bele a tárgyalásba.A fészbukra mindenki azt tesz ki amit akar,sokan nem valós dolgokat,photoshoppolt képeket,ezért nem is fogják figyelembe venni.
2014. okt. 4. 09:11
Sok esetben a felek elore megegyeznek,hogy az anyanak maradnak a gyerekek. A vitas esetekre meg ott vannak a szakertok, anyagi helyzet feltarasara a fizetes, lakhatas... Az lenyegtelen, hogy ki hany mosolygos kepet tesz fel a facera, semmit se jelent. En pl a gyerekekrol biztonsagi okokbol alig teszek fel valamit. Nem mindenkinek valos az a kep amit a facen mutat.
Egy okbol lehet lenyeges, pl gyerektartas megallapitasakor, ha apuka sir hogy minimalberes, kozben nyaralos kepeket tolt fel luxusutazasokrol.De ez is akkor bukhat ki,ha a masik fel felhivja a figyelmet, a birok tuti nem azzal szorakoznak szabad idejukben hogy profilokat nezegetnek.
2014. okt. 4. 09:18
Szóval szerinted, akinek nincs facebook-ja, annak lelkivilága sincs? Hiszen nem tud megosztani ott semmit...
2014. okt. 4. 09:35
Még szerencse, hogy nem vagy bíró, mert nagyon rosszul végeznéd a munkádat. Ne legyen már az FB egy válási szempont, ez akkora marhaság. Miből gondolod, hogy tükrözi e lelki világát, mivan ha csak a külvilág felé mutat valamit, közben meg rohadtul nem úgy érzi? Szerencsére a bírói munkához sokat kell tanulni és ilyen emberek mint te, közelébe se jutnak az igazságszolgáltatás eme oldalához.
2014. okt. 4. 09:47
Kérdező... Egy munkáltató se tudja megnézni a Facebook-om, ha nem az ismerősöm, és az ég világon semmi információ nem nyilvános számára. Akkor mit lép? Nem vesz fel, mert extrovertált személyiségeket nem foglalkoztat, és ő messzemenő következtetéseket von le ebből? Vagy ha épp látszódnának is az infók, és anyuka kirak egy youtube linket, amin egy szép, ámbár végtelenül szomorú dal hallható, akkor apukának ítéli a gyereket, mert anyu biztos depis és kinyírná magát egy idő után? Vagy mégis ezt hogy gondoltad? Szerintem te nagyon durván függő vagy, és el sem tudod képzelni az életet enélkül az oldal nélkül. Nem a valóságban élsz, hanem egy virtuális világban. Ez adhat okot arra, hogy a gyerekeidet elvegyék tőled, csak a bíró erre magától nem fog rájönni, hisz nem nyomoz utánad. Apukának, vagy a gyerekeknek kéne bizonyítani, hogy anyu internetfüggővé vált.
2014. okt. 4. 13:12
Sorry, épp rosszul írtam. Introvertált személyiségre gondoltam természetesen.
2014. okt. 4. 13:13
19/23 anonim válasza:
Mindenhez van joga mert Magyarországon olyan vallás van
hogy a férfi nem létezik tehát nincs !!!!!!!!!!
2014. okt. 6. 12:39
19: Milyen vallás van????? Kereszténység, református, zsidó.... melyik vallásnál nem létezik a férfi????
2014. okt. 6. 13:04
Kapcsolódó kérdések: