Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt férjem lakására gyerektartás nem fizetése miatt (közel 2 éve nem fizet) végrehajtási jogot fognak bejegyezni. Ez mivel jár? Mi várható ezután?
Figyelt kérdés
Mielőtt sokan pénzéhesnek, szívtelennek kiáltanak ki, elmondom, hogy havi 14.000 Ft-ról van szó, amit vendéglátós apuka nem hajlandó fizetni, mert neki az étterme és lakása felújítására kell a pénz...2014. szept. 25. 14:31
11/15 anonim válasza:
Nagy szükség lett volna eddig is a havi 14.000 ft-ra?
Eddig hogy sikerült havi 14.000 ft nélkül kijönni?
Tartod ezzel az emberrel a kapcsolatot egyébként?
12/15 anonim válasza:
Én biztos nem tartanám vele a kapcsolatot, ha a saját gyerekére is b*szik 14ezret havonta adni.....
13/15 anonim válasza:
Olyan rossz az ilyen történeteket olvasni. Hihetetlen h a saját gyerekének nem ad viszont megcsinálni kónnyű na meg azt otthagyni az anyjával azt boldoguljon. Az ilyen férfiaknak is kéne kicait egyedül nevelni boldogulni a gyerekkel.
Tudom ez nem volt kérdés.
14/15 A kérdező kommentje:
Ez a 14.000 Ft nem olyan hatalmas összeg, hogy felborította volna a családi költségvetést, de azért nagy segítség lett volna egy középiskolás gyerek ellátásában. A szomorú az, hogy milliókat költött a lakása felújítására. Igen, tartja a gyerekkel a kapcsolatot, soha nem volt ebben akadályozva annak ellenére, hogy rendkívül agresszív viselkedése, lelki és testi bántalmazása miatt váltam el tőle 12 évvel ezelőtt.
2014. szept. 25. 19:30
15/15 anonim válasza:
Hát elég libuska vagy. Ha nem fizet, igenis árverezni fognak, ha nem tennék, én vágnám a hátába a nagykést, azt mosolyojon. Akivel lehet, megtesznek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!