Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhelhet engem valami emiatt?
Az örökségnek semmi köze nincs a válóperhez. 2 külön téma.
Ha van végrendelet, és van örökség akkor az örökösösök a hagyaték erejéig öröklik az adósságot is.
# 6/7
Mintha nem lenne itt naponta 2-3 ilyen kérdés. Ekkora egy álszent mű kérdést, inkább ne írj kérdésre.
Hát majd azt én eldöntöm cica hogy mit irok ide.
Ha naponta több ilyen kérdés is van akkor az már igazolás arra hogy ez helyénvaló?
"Te azon gondolkozol mi lesz majd az örökséggel ha anyukád meghal?"
Engem nem az öröksége érdekel, azt akár szét is osztogathatja, csak nem szeretném ha az ő adosságai végétt én vagy a testvéreim szívnánk meg az egészet, és mi törlesszünk az ő hülyeségei végett. Szimplán csak ennyi.
"Mintha nem lenne itt naponta 2-3 ilyen kérdés.
Ekkora egy álszent mű kérdést, inkább ne írj kérdésre." Érzek némi kötekedést az írásodban de nem tudom hogy miért.? Szerintem semmi álszentség nincs abban ha gondolok a tesóim jövőjére vagy a sajátoméra.
Érdekes módon én nem láttam hogy hasonlóakat írtak volna, főleg nem napi rendszerességgel. Ha meg igen akkor elnézésedet kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!