Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérheti a párom a volt feleségét, hogy mondjon le a házról?
A párom és felesége 2009-ben hitelt vettek fel a házuk felépítéséhez.
Nemrég elváltak, most a párom lakik a házban, ő fizeti a hitelt.
Az asszonynak jár valami, ha ő csak adóstárs, de a nevén van a ház?
Na fussunk csak neki még egyszer. A párodék 15 éve vettek fel ötmillió forint hitelt, amit eddig rendesen fizettek, illetve az utolsó 1 évben a párod fizette. A ház most ötmillió forintot ér. Mekkora a tartozás most?
Ha fura neked olyan házban nevelni a gyerekedet, aminek más is a tulajdonosa, akkor rendezzétek vele a kérdést. Fizessétek ki a részét, és nem lesz benne többet tulajdonrésze.
Pedig tulaj az ex
Orulj nek hogy nem lakik ott.
En egy kocsival jartam igy kozos hitel valas utan en fizettem az exem pedig hasznalta.
Semmit nem tehettem.
"Kérheti a párom a volt feleségét, hogy mondjon le a házról?"
Hát persze, hogy kérheti. Tudod! Mindenki azt kér amit akar. Én is kérhetem, hogy érzelmileg és értelmileg produkálj egy kicsit többet.
No, attól, hogy kérem változik valami? Ugye hogy nem.
Te ezt még mindig nem érted.
"22#. Mi van, nem tudsz számolni???"
Mit kéne tudnom számolni? Segíts, kérlek.
"ha a feleség már nem lakik ott, csak a férj, akkor a feleség kérhet lakáshasználati díjat"
Ez így nem igaz. Lakáshasználat akkor jár ha férjnek kizárólagos használati joga van,amit én itt kétlek. Tehát lakáshasználati díjat nem kérhet, viszont bármikor visszaköltözhet.
"A kérdező kommentje:
Igen képzeld!
Mi szeretnénk családot és jövőre lesz az esküvőnk. De így fura lesz a házban nevelni a gyerekeket amikor a volt asszony is tulajdonos."
Mi a probléma? Költözzetek a TE lakásodba/házadba!:)
Vagy miért nem vásárolod meg a volt feleség részét??
A többit már leírták előttem!
1. Kérdező, miért kerülöd arra a választ, hogy akár meg is vehetnéd a feleség részét?
2. Költözzetek hozzád!
3. Mennyire gyakori, hogy az ilyen második-harmadik feleségecskejelöltek rögtön rá akarják tenni a kezüket arra, ami az előző feleség tulajdona? Hetente legalább egy ilyen kérdésbe futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!