Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelentett. Mire számíthatok?
A 7-es bejegyzésedhez: ha jól értem a válóper még folyik, a te körülményeid meg rendeződtek, elég jó esélyed van, hogy nálad helyezzék el a gyereket.
Ahogy tanácsolták: higgadtság, - és fogadj egy ügyvédet!
9. válaszolónak:
Számodra mit jelent a "harc"? Hogyan harcoljak szerinted? Én már tavaly július óta vívom a harcomat. Kíváncsi vagyok, hogy szerinted milyen eszközökkel kellene harcolnom. Ha leírod, utána én is leírom, hogy én hogyan csinálom tavaly óta. Hátha tudsz valami ötletet adni, mert én már kifogytam.
14-es ilyen hatarozatrol nem irt a kerdezo, igy kozos dontes lehetseges csak.
Kerdezo,
Ilyen alapon te is mehetsz a gyamugyre.
Evidens, hogy volt ilyen döntés, miután tobb mint egy eve tart a per. Illetve kellett volna hogy legyen, de a kerdes le írásában az van, hogy nincs birosagi döntés.... Ami erdekes....
Igy viszont elméletileg ugyan azonos jogaik lennének, gyakorlatilag viszont eselyes, hogy anyuka költözött el, igy viszont o nem viheti magával csak ugy az apuka címere bejelentett gyereket.
Szerintem a Kérdező jól csinálja, tudom milyen egy négyéves kislány, nem szabad cincálni.
Amúgy meg ott van Salamon király döntése is a kisfiúról!
Jóra fog ez fordulni, csak nehéz lesz kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!