Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden az elettarsamnak marad?
19 eves voltam mikor megismertem a parom. Egy ev utan koltozztem hozza, a nagymamatol orokolt egy lakast. Minden nagyon szep volt es harom evre ra jott az elso majd ket ev mulva a masodik gyerek.
Harom ev munkaviszonyom volt az elso gyerek elott de a masodik baba miatt nem mentem vissza dolgozzni es most mar (masfel eves a kisebbik) nem is tudnek mert a ceg megszunt.
Nagyon megromlott a kapcsolatunk a masodik baba szuletese utan, mindennap rosszabb. Napjaban 5szor mondja hogy menjek el, csak epp nincs hova menjek. Sporolt penzem nincs , ami volt az az elmult masfel evben felelttem mert o csak a rezsit fizette es a gyerekeknek szinte mindent en vettem mert tudta hogy van penzem.
Az igaz, hogy a lakasra nem koltottem semmit de az en fizetesemet is kette kesobb negyen eltuk fel, mig o sporolgatott autora es egyebb dolgokra. Nem vagyunk hazassok. Nekem a ruhaim es a ket gyerkem van es kesz?Nem jar semmi?
Alberletett kerestem de mikor meghalljak hogy 2 pici gyerekkel egyedul vagyok nem adjak ki ( hazudttam mar mindnt, de meg igy sem sikerult)
Szuleimhez nem mehetek videken elnek es hat a gyerekeket olyan korulmenyek koze nem vihetem.
11, jól van, oszd az okos tanácsaid, aztán lopásért simán feljelentheti a pasi.
Mennyi idióta jár ide, nem semmi....
9es
Az elmult masfel evben nem igazan vasarolt semmit, mert tudta hogy van penzem es nem ehezyettnem a gyerekeim.
szerezz új pasit és költözz oda!
ez a módi nálad, nem?
Mindazoknak hagy gratuláljak, akik ilyen "mély empátiával" reagálnak arra, ha két, teljesen ártatlan kisgyerek ilyen helyzetbe kerül.
Döbbenet... :-((
# 17/18
Senkinek nem fognak azért lakást adni mert van két gyereke. Egyébként azok apához is kerülhetnek akik tud lakhatást biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!