Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetne a fiam az en nevemre? Bovebben lent
2,5 eves a kisfiam, de apuka elhagyott minket pár hónapja! Nem látogatja nem keresi es nem is segíti a fiat! Nemrég megismerkedtem valakivel es miután volt parom ezt megtudta hirtelen ujra apja akar lenni a fiának, aki viszont nem sokat erdeklodik foglalkozik az apjával! Miután elhagyott minket 2x látogatta meg, es mind a kétszer kisfiam miután apuka elment kifordult magából! Agresszív lett, sír egesz nap üvöltőzik csapkod! Nem alszik, nyugtalan!
Amiota elhagyott minket boldogabb nyugodtabb volt, de miután ujra felbukkant apuka kisfiam rosszul viseli ha latja!
Mivel apuka nem segit, nem kérnek tole semmit a bíróságon!
Létezik e olyan hogy sem látogatást sem semmit nem szeretnénk tole!! Azt szeretnem ha örökre békén hagyna minket, hisz fiamon latom hogy rossz neki amikor latja az apját!! Dühös ra :(
Pszichológusi vélemény vagy mi kellhet ahhoz hogy apuka ne latogathassa??? Vagy ha igen is max havi 1x!!
Aki volt hasonló helyzetben, hogyan vészelte ezt at?? Mi a legjobb megoldás??
Sajnos apuka mikor itt volt nem a fiával foglalkozott, csak lerázta kávézott es cigizett :(
Tényleg idegbeteg vagy.
Mi ez a sok !!!!! meg ????
Lehet, hogy az apjánál jobb helyen lenne az a gyerek...
Na most en vagyok a szar aki tiltja apukatol :)
Szoval kisfiam 2,5 eves! Amikor megszületett apuka elkezdett pokerezni interneten, Baratnoje volt, es millió adósságot csinált! Kitartottam mellette megbocsátottam! Külföldön éltünk! Iden költöztünk haza es ujra kezdte ezt!
2,5 ev alatt egyszer sem ert hozzam nem volt szex! Állandóan dolgozott a fiával nem foglalkozott!! Ha tehette alig jott haza!!
Most miután elhagyott minket, kérdeztem miert, azt mondta mindvégig unatkozott mellettünk, es hogy nem ilyen életre vágyott! Pedig tervezett gyerek volt!
Szoval hiaba el velünk megsem volt része a fia életének! Ezért nem emlékszik ra!
Egyebkent a viszonyunk normalis, de ha kérdezek tole nem válaszol! Próbáltam vele megbeszélni a lathatast, de nincs válasz!!
Miert en vagyok az idegbeteg????
Nem értitek, nem agresszív a gyerek csak azután miután látta az apját, aki most hirtelen felbukkant!!
Oh mindegy!!
Aki normalis válaszokat adott azoknak koszonom!!
Meg egy: minek hazudjak a fiamnak hogy majd apa meglátogat ha ugy sem fog jönni???
Volt ra példa: apuka ígérte hogy jönni fog! Boldogan várta a kapuban es apazott, de apa vegul nem jott el, mert otthon aludt!! A fiam nagyon sirt!!
Hazudjak az apjárol??? Attol jobb lesz neki???
Vegul is mindegy, idegbeteg vagyok szerintetek :)
Ki uvoltozik??? :) indulatból irok?? :)
Komolyan ez mar nevetséges!!!
Apuka nem akar velünk élni, nem akar minket, igazabol soha nem is akart!! Vegul meglepte es elhagyott! Ennyi!!
En csak azt kérdeztem hogyan kerülhetne a fiam az en nevemre!!! De vegul idegbeteg vagyok, uvoltozok stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!