Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetne a fiam az en nevemre? Bovebben lent
2,5 eves a kisfiam, de apuka elhagyott minket pár hónapja! Nem látogatja nem keresi es nem is segíti a fiat! Nemrég megismerkedtem valakivel es miután volt parom ezt megtudta hirtelen ujra apja akar lenni a fiának, aki viszont nem sokat erdeklodik foglalkozik az apjával! Miután elhagyott minket 2x látogatta meg, es mind a kétszer kisfiam miután apuka elment kifordult magából! Agresszív lett, sír egesz nap üvöltőzik csapkod! Nem alszik, nyugtalan!
Amiota elhagyott minket boldogabb nyugodtabb volt, de miután ujra felbukkant apuka kisfiam rosszul viseli ha latja!
Mivel apuka nem segit, nem kérnek tole semmit a bíróságon!
Létezik e olyan hogy sem látogatást sem semmit nem szeretnénk tole!! Azt szeretnem ha örökre békén hagyna minket, hisz fiamon latom hogy rossz neki amikor latja az apját!! Dühös ra :(
Pszichológusi vélemény vagy mi kellhet ahhoz hogy apuka ne latogathassa??? Vagy ha igen is max havi 1x!!
Aki volt hasonló helyzetben, hogyan vészelte ezt at?? Mi a legjobb megoldás??
Sajnos apuka mikor itt volt nem a fiával foglalkozott, csak lerázta kávézott es cigizett :(
Sehogy.
Eloszor is ugy tűnik, hogy a gyerek hivatalosan el se lett helyezve, tehat apukanak ugyanannyi joga van hozza, mint neked. Eloszor ezt kellene rendezni egy gyermekelhelyezesi perrel.
Egy 2,5 eves gyereket meg lehet nevelni, ne fordítsd az apja ellen. A birosag nem fog neked megítélni havi egyszeri lathatas. Minimum kéthetente lesz. Max azt kérheted, hogy felügyelt lathatas legyen, de ezt azert rendesen alá kell támasztani, hogy meg is kapd.
A tárgyalás időpontjára várunk!!
Nem eltiltani akarom apukat, csak a fiam akarom megovi a csalódásoktol!
Apuka eddig sem foglalkozott vele, nem erdeklodik nem keresi! Míg együtt éltünk sem volt minta apa!!
Sőt apuka bejelentette hogy katonának bevonul kulszolgalatra! Szoval nem fogja látogatni!
Amikor beteg volt sem segitett, annyit mondott majd megoldom en!!
Most hogy volt a fianal kisfiam is meglepődött hogy ki o, nem játszott az apjával ahogyan az apja sem erőltette!
Ezért akarom hogy ha lehet akkor ne is jöjjön, mert a legutóbbi 2 látogatás utan majdnem megszakadt a szivem! Mert csak sirt, csapkodott!
Koszonom a válaszokat!!
En nem vagyok agresszív, ki kérem magamnak!! Ha elolvastad volna azután lesz az a fiam miután az apja elmegy!
Aznap amikor itt volt az apja agresszív másnap mar nem az! Érdekes!!
Hát nem tudom, a kérdésedből az jön le, hogy igenis agresszív vagy, a fogalmazási stílusod inkább egy idegbetegéhez közelít.
A hibát te követted el, a gyermekelhelyezést és a láthatástól való eltiltást akkor kellett volna kezdeményezni, amikor elhagyott. Ahogy a gyerektartást is. Ha neked nincs rá szükséged, a gyermekednek még lehet egyszer, szóval ne mondj le róla...maximum félreteszed neki.
Az nem elég indok az eltiltáshoz, hogy elhagyta az apja. Az, hogy esetlegesen nem tesz jót a gyermeknek egy más kérdés, valóban orvos, pszichológus igazolása kell ahhoz, hogy ez alapján eltiltsák.
A gyereked lelkivilágán sokat segítene, ha legalább te lenyugodnál, ember módjára viselkednél, és nem is emlegetnéd az apját neki.
Ne akard eltiltani, joga van a gyereknek ismerni az apját.
Ha nem látogatja akkor így járt az apuka, de legalabb a lehetősèg adott hogy találkozhassanak.
Elhiszem hogy neked könyebb lenne ha soha többet nem kellene látnod az exed de azt ne magyarázd már be hogy csak pár hónapja hagyott el a pasi de a 2,5 éves gyereked már nem emlékszik az apjára meg nem tudja ki ő... egy ekkora gyerek már nem felejti el csak úgy az apját.
Inkább légy rendes és ülj le apukával beszélni hogy a gyereknek hiányzik és jó lenne ha többet foglalkozna vele. Ha tényleg a gyereked számít akkor ezt teszed.
Kedves 7! Nem vagyok idegbeteg de koszonom a bokot! Nem emlegetem neki az apját ahogyan senki sem a családban! A fiam sem említi az apját!!
A gyerekelhelyezesi per mar folyamatban van, mivel nyári ítélkezési szünet van szeptember 1tol várható hogy mikorra tűzik ki a tárgyalás időpontját!!
Egyebkent nem értettel meg!! Nem nevelem apuka ellen a fiam es minden nap nevet boldog kiegyensúlyozott életet el, csak azon a napon agresszív a gyerek amikor apuka jon, es miután elment!! Mit nem lehet ezen érteni??!!!!
Egyebkent nem ertem miből szurted le hogy en miattam agresszív a gyerek!!!
De ha neked igy jo hibaztass engem!!
A pszichológusi vizsgálatot pedig arra értettem hogy érdemes volna e elvinni a fiam, hogy megnézze egy szakember mit is vált ki belőle apuka!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!