Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exfeleség "bosszúhadjárata"?
Szerintetek miért próbál rendszeresen kibabrálni velünk? A válást annó ő kezdeményezte. Váláskor megkapta amit kért, gyerektartás is fizetve van rendesen. Akkor miért piszkálódik? Rendszeresen "elfelejti" ami meg lett beszélve. Sajnos ez már a gyerek rovására is megy. :( Hergeli ellenünk, és eljátsza előtte hétvégén, hogy megyünk (felöltözteti), pedig nem is a mi hétvégénk van. A gyerkőcnek meg persze az jön le, hogy otthagytuk. :(
Ez miért jó? Van párkapcsolata, miért nem azzal törődik? 26/l
Sejtem én is... :(
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy kinél mennyi ideig tartott? Nálunk már 3 éve kimondták a válást, de mindig kitalál valami újat.
Én azt tanácsolnám, hogyha már legalább ovis a gyerkőc, akkor adj neki egy saját naptárat, bejelölve egy különleges színű tollal azokat a napokat, amikor te mész érte. Azért tanácsolnám, hogy ritka színű tollal írj bele, mert akkor a volt feleség nem tud belerondítani, viszont ebbe nem is köthet bele. Így a gyerek is tudja majd, mikor számíthat az érkezésedre. Most úgyis év eleje van, lehet új naptárat kezdeni.
A volt feleségeddel sajnos, nem nagyon tudsz mit kezdeni. Rosszindulatú, önző alak. Szomorú, de itt egyedül az segíthet, ha olyan taktikát folytatsz, hogy minden apró találkozót előre bejelentesz a gyereknek, hogy az anya ne tudja átverni.
A férjemtől váltak. Mielőtt megkapnám: nem miattam. Semmi közünk nem volt akkor egymáshoz.
Az exfeleség lett szerelmes és a jelenlegi párja miatt borította fel a házasságát.
Oka nem tudom, hogy van e rá, hacsak nem az, hogy irigy, mert nem úgy jöttek be a dolgai ahogy tervezte. Legalábbis gondolom.
A férjem annó, teljesen korrektül állt hozzá a dolgokhoz, az exnej már a válóper alatt is hazudozott még a saját ügyvédeinek is.
pl. milyen ingóság lett elvive
A naptár jó ötlet, csak sajnos tuti "elveszne". Játékokat és ruhákat már nem merünk odaadni, mert biztos, hogy nem kerül vissza. Ezt már a gyerkőccel is megértettük és nem is csinál belőle gondot.
Próbáltunk vele beszélni. Négyszemközt bűbáj és lehet vele beszélni, viszont ha már valaki más is hallja a beszélgetést, azonnal ellenségessé válik.
Mégvalami. 5évesen a kéthetentéket szerintetek már tudja követni?
Még a napokkal is gondban van néha. :)
A gyámüggyel az a baj, hogy annyi rafkója van, hogy bizonyítani ne lehessen dolgokat, a gyerkőcöt meg nem tennénk ki pszichológusnak...
Egyelőre reménykedünk.
Csak érdekelne, hogy ha más is volt ilyen helyzetben, mennyi idő telt el amig megunta.
5 évesen szerintem már fel tudná fogni a kéthetenkénti hétvégét: a napokat nehezebb, de a hetni rend kicsit más. A hétköznapokon óvodába jár, és dolgozik az anya, a hétvégén meg egész nap otthon vannnak. Ezt könnyebben megérti, és azt is meg tudja jegyezni, hogy egyszer itt, egyszer ott - föként, ha elmesélitek neki, hogy ez azért van, hogy egyik hétvégén az anya lehessen vele, a másikon az apa.
A pszichológus meg nem negativ (a kifejezés, hogy ennek nem tenném ki miatt irom), ott nem kikérdezik a gyereket, hanem különféle játékokon keresztül deritik ki, hogy mi a helyzet. Adott esetben segithetne, de lehet, hogy a csalódást is könnyebben fel tuda dolgozni, amit az okoz, hogy - látszólag - nem jön érte az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!