Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apuka a nyári szünetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apuka a nyári szünetben láthatás alatt az én tudtom és beleegyezésem nélkül külföldre vitte az 5éves gyereket. Jogosan tette? Nem kellett volna azért szólni nekem, csak hogy tudjam? Mégiscsak én vagyok a gyámja.

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bocsánat, lehet, hogy csak az útlevélhez.

Ahhoz tudom, hogy kettő kell, mert ezt végigcsináltuk.

2014. júl. 28. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Mi pl. elég közel lakunk az osztrák határhoz. Kb. kisebb táv elmenni oda kirándulni, mint a Balatonra. Láthatás ideje alatt előfordul nyáron, hogy elviszik strandolni a gyereket, és lehet többet és távolabbra utazik az, aki a Balcsira viszi, mint aki egy osztrák élményparkba. Akkor most hisztizni kell, hogy "deakko'iskűűűlfődrevitte" vagy lényegtelen, hisz nem tartósan vitte ki.

Könnyen lehet, hogy csak gondoltak egyet: menjünk ide, nem tartottak nagy jelentőséget annak, hogy történetesen határon kívül van. Különben is: csak schengeni övezeten belül vihette, tehát nem is számít határnak.

2014. júl. 28. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Mennyi időre és hová? Ha csak úgy gondoltak egyet és átugrottak kirándulni Ausztriába vagy 3-4 napra Horvátországba fürödni, az más.
2014. júl. 28. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag elviheti rövid időre, csak a hosszú távú tartózkodást tiltja a törvény. Az más dolog, hogy elvárható a gyerekem apjától, hogy közölje, hova mennek, de ehhez normális, kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot kellene kialakítsatok egymás között, már a gyermek érdekében is.
2014. júl. 28. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Ha külföldre viszi mindenképpen kell a beleegyezésed,tapasztalat mert sokat járunk külföldre és mindig kellett csináltatnunk beleegyező nyilatkozatot.

Az már egy másik dolog hogy normális kapcsolatban szólnia kellett volna...

2014. júl. 30. 10:07
 16/18 CsBZs ***** válasza:
40%
Gondolom te nem voltal iden jo nyaralason. Meg ez milyen duma h a gyamja vagy? De szolnia kellett/illett volna azonban a hozzaallasodbol kiindulva a gyereket helyezte eloterbe es nem bonyolodott felesleges vitaba a gyerekenek a gyamjaval.
2014. júl. 30. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
15: Hát nem tudom, hogy tőletek hol kérték (a románokról tudom, hogy nagyon kekeckednek), de mi két ország között repkedünk, hol velem hol az apjukkal akitől már elváltam, hol ismerőssel, barátnőmék dettó és soha senki sem kérte, hogy vajon a másik - távol levő - szülő engedélyezte-e az utazást vagy sem.
2014. júl. 31. 01:47
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
De ha ezt a kèrdèst egy apuka tette volna fel, biztosan teljesen màs vàlaszok èrkeznènek.
2014. júl. 31. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!