Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apuka a nyári szünetben láthatás alatt az én tudtom és beleegyezésem nélkül külföldre vitte az 5éves gyereket. Jogosan tette? Nem kellett volna azért szólni nekem, csak hogy tudjam? Mégiscsak én vagyok a gyámja.
Akkor bocsánat, lehet, hogy csak az útlevélhez.
Ahhoz tudom, hogy kettő kell, mert ezt végigcsináltuk.
Mi pl. elég közel lakunk az osztrák határhoz. Kb. kisebb táv elmenni oda kirándulni, mint a Balatonra. Láthatás ideje alatt előfordul nyáron, hogy elviszik strandolni a gyereket, és lehet többet és távolabbra utazik az, aki a Balcsira viszi, mint aki egy osztrák élményparkba. Akkor most hisztizni kell, hogy "deakko'iskűűűlfődrevitte" vagy lényegtelen, hisz nem tartósan vitte ki.
Könnyen lehet, hogy csak gondoltak egyet: menjünk ide, nem tartottak nagy jelentőséget annak, hogy történetesen határon kívül van. Különben is: csak schengeni övezeten belül vihette, tehát nem is számít határnak.
Ha külföldre viszi mindenképpen kell a beleegyezésed,tapasztalat mert sokat járunk külföldre és mindig kellett csináltatnunk beleegyező nyilatkozatot.
Az már egy másik dolog hogy normális kapcsolatban szólnia kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!