Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan oldjátok meg, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg, ha az apa a láthatás ideje alatt nem tudja megfelelően ellátni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
3 gyermekünk van, 1,5 éves kislány és 3 éves kisfiúk. Jó a kapcsolatuk az apjukkal, de ő nem tudja őket ellátni, ezért nem is szívesen bízom rá őket. Ezt hogyan lehet megoldani?
2014. jún. 4. 06:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Miben nem tudja ellátni őket?Hiányt szenvednek valamiben vagy csak nem úgy csinálja ahogy te szoktad? Mond el apukának mit hogy kell
2014. jún. 4. 06:55
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Eloszor is nem vállaltam volna olyan emberrel harom gyereket, akiről azt gondolom, hogy nem tudja ellátni őket....
2014. jún. 4. 07:01
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Mélyen egyetértek mindkét előttem szólóval.
2014. jún. 4. 07:09
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem tudná?
2014. jún. 4. 07:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

írhatnál pár dolgot mert ez így nem mond semmit pl mit takar a megfelelően nálad?

am meg pasi máshogy működik ezt tess elfogadni !

ami neked fontos az neki nem annyira de ha a gyerekek nem éheznek jókedvűen mennek és jönnek haza

a kicsinek kicseréli a pelusát időben, játszik velük

akkor mi lehet a gond ?

2014. jún. 4. 07:26
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Féltékeny vagy, mert a gyerekek nem csak téged szeretnek, hanem az apjukat is? Ha a láthatás csak a kéthetenkénti hétvége, akkor változtassatok ezen. Legyenek a gyerekek sűrűbben az apjuknál, akár egy egész hétre is. Akkor "megtanulja" ellátni őket.
2014. jún. 4. 08:06
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha időd és energiád engedi, segíts neki. Én felajánlanám hogy a láthatási időben együtt maradjatok, ott legyél te is és tudom, hogy a láthatási idő nekik szól, de a gyerekek érdekében szerintem fontos apuka személye is és az ellátás is. A többi rajtad múlik. Bár a kérdés arra vonatkozik, hogy mi hogy oldjuk meg, együtt élünk, nincs ilyen gond, de így tennék. Mindenképp együtt.
2014. jún. 4. 08:07
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Semmit nem tusz tenni,láthatás jár neki és teljesen érthető hogy azt nem veled négyesben akarja tölteni,majd belejön mindenbe.
2014. jún. 4. 08:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Megtanul mindent, ne aggódj. Az én kisfiam 9hónapos, nem vagyunk együtt az apjával. Szüleimmel, nagymamámmal élek (van lakásom csak így könnyebb a meló miatt, nagymamám vigyáz rá), mikor megszületett a baba anyukám is mindenbe beleszólt, nagym mondta neki, hogy hagyjon, megtanulom, senki nem úgy született, hogy ért mindenhez. Anyukám szerencsére vette a lapot. Amikor a kisfiam apukája itt van, "bénázott" vagy elviszi mindig ez jut eszembe. Amikor elõször elvitte, végig azon agyaltam mi lesz. Semmi nem lett... nélkülem sem áll meg a világ :) nehéz elfogadni de ez van. Adok neki tanácsot, ahogy egyébként én is elfogadtam, de hagyom hogy kialakuljon magától. Imádja mindent megtesz érte, a fiamnak meg nem lesz semmi baja, jelzi õ ordítással ha valamit nem jól csinál :D
2014. jún. 4. 08:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rá féltékeny, sőt örülök neki, hogy jó a kapcsolatuk. Ő is tudja, hogy vannak problémák, de hiába próbál, nem tud vagy nem is igazán akar ezen változtatni. Nem voltunk házasok, nem volt gyermekelhelyezés, nincsenek megszabott napok a láthatásra, akkor jön vagy viszi őket, amikor akarja. A gyerekek költségeit közösen fizetjük.

Az viszont elég kellemetlen, hogy még egy peluscserét sem tud megoldani nélkülem, mert még a pisis pelustól is elhányja magát. Ez a fiúkkal is így volt, pedig akkor becsülettel próbálkozott minden nap.

Mikor előre tudom, hogy közös napjuk lesz, megfőzök nekik, megveszek mindent amire szükségük lehet. Az apjuk magának nem vásárol semmit, a munkahelyén eszik és gyorskajáldákban. Próbáltam csak listát írni, de akkor mindig lemaradt valami és utána megint engem, a családomat vagy a szomszédját hívogatta, hogy jajj, valaki vigyen neki, mert sírnak és éhesek...

Már azzal is próbálkoztam, hogy "elutazok" arra a napra, anyuéknak és a nővéreméknek is szóltam, hogy ne legyenek otthon, de akkor a szomszédját rángatta át, hogy segítsen, mert ő nem tudja mit kell csinálni. Teljesen kétségbe volt esve, majdnem elsírta magát.

Közel lakunk egymáshoz (10 perc gyalog), de akkor is nagyon rossz, hogy folyamatosan ugrásra készen kell állnom.

Napirendet már írtam nekik, de sajnos a kicsik is pontosan tudják, hogy az apjuknál fejetlenség van és egyáltalán nem úgy viselkednek vele mint velem. Nem hallgatnak rá és ő nem is próbálja őket fegyelmezni.

Én is abba reménykedtem, hogy majd belejön, hiszen amúgy nem ilyen életképtelen, de ha a gyerekekről van szó, mintha kicserélnék. Miben reménykedjek, ha 3 év nem volt rá elég?

2014. jún. 4. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!