Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan oldjátok meg, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg, ha az apa a láthatás ideje alatt nem tudja megfelelően ellátni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
3 gyermekünk van, 1,5 éves kislány és 3 éves kisfiúk. Jó a kapcsolatuk az apjukkal, de ő nem tudja őket ellátni, ezért nem is szívesen bízom rá őket. Ezt hogyan lehet megoldani?
2014. jún. 4. 06:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

Mit jelent a "megfelelő" ellátás?

Nem mosakodnak a gyerekek?

Nem ad rájuk tiszta ruhát?

Nem foglalkozik velük?

Nem ad nekik enni?

Ha ezeket megteszi, de esetleg nem olyan ügyesen, mint te, az még nem minősül "nem megfelelő ellátásnak".

Egyébként az anyukáknak pont emiatt kellene jobban hagyni az apukákat is pelenkázni, fürdetni, akár az egészen kicsi gyerekeket, hogy meg tudják tanulni ők is.

2014. jún. 4. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Hát pedig csak az lenne a megoldás, hogy egyedül hagyod velük. Nem hinném, hogy nem cserélne pelust, vagy éhen hagyná õket.

Esteleg nem tudjátok úgy megoldani hogy valamikor csak a fiúkat, máskor csak a kicsit vigye. Lehet túl sok neki együtt a három kicsi. Késõbb vagy most rövidebb idõre viheti együtt õket csak míg belelendül várd meg

2014. jún. 4. 09:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Amikor még együtt voltunk, próbáltam bevonni, de akkor is elég sokat szerencsétlenkedett, persze ezt nem mondtam neki, inkább bátorítani próbáltam. Eredménytelenül. Például 3-4 hónapos korukig egyik gyerkőcöt sem merte megfogni.

Na igen, a fürdetés az, amit soha nem mert és mer csinálni, mert egyszer a tesója fiát elejtette (visszaejtette a kádba) és a kicsi kórházba került agyrázkódással. Azt mondta, ő nem fürdet, mert abból csak baj lenne. Vagy én megyek át hozzá fürdetni, vagy ő hozza át őket. Már arra is gondoltam, hogy emiatt a baleset miatt ennyire bátortalan, de akkor sem tudok mit kezdeni a helyzettel.

2014. jún. 4. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Hát így nem is fog belejönni, hogy te állandóan ugrásra készen állsz, ha valami van.

Bizonyára te sem voltál az első szülésed után egy szuperkismama, aki keni-vágja a csecsemőgondozás csínját-bínját. De kénytelen voltál belejönni.

Hát most rajta a sor. Bízd rá a gyereket, és te meg kapcsold ki a telefonodat.

2014. jún. 4. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Biztos vagy benne, hogy a gyerekeidet szánod kísérleti alanynak, hogy belejön-e? Mert annyire lepontoztátok a válaszomat. Itt vannak a gyerekeink, csinálj velük amit tudsz alapon nem szültem volna olyannak akinek olyan kevés az igénye, hogy fejetlenség legyen nála és valaki ellátása gondot okozzon neki. Csak gratula érte. Ne is segítsetek neki, hagyjátok hagy éhezzenek a gyerekek vagy maradjanak koszos pelenkában, száradjon az apa lelkén a saját bűne, hiszen sok anyukának is csak nagyszülői segítséggel sikerül.
2014. jún. 4. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
27%

:-DDD

igen vannak olyan pasik akik kicsi gyerekkel nem tudnak mit kezdeni

majd ha nagyobbak lesznek akkor jobb lesz mert önjáró lesz a gyerek vagyis magától eszik öltözik fürdik stb.....

addig segíts neki mert amint látom azért próbálkozik :-)

2014. jún. 5. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
én így biztosan nem adnám oda a gyerekeimet. nem az ugráltatás miatt,hanem mert állandóan attól félnék h bajuk esik. mi lenne ha a láthatás nálad lenne? odajön,játszik velük,kisétáltok a játszóra ilyenek. este meg szépen hazamegy. ha nagyobbak lesznek az már más. 2 év mulva már viheti őket. én ezt tenném főleg h látszik jól kijöttök
2014. jún. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!