Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy dns teszt után kiderülne, hogy nem a tiéd a gyerek, akkor másképp viszonyulnál hozzá?
Tehát most függetlenül attól, hogy mennyire szeretted vagy nem, megváltoznának az érzéseid?
Mert sokaktól hallottam, hogy :"NEM, NEM, a gyerekemnek tekinteném továbbra is!"
De ennyi erővel ha az utcáról bejönne egy gyerek és valaki azt állítaná, hogy a tiéd, akkor?
Magyarán, tök mindegy hogy kié valójában akkor is pénzt, időt, energiát, stb-t áldoznál rá, mert hát végül is a "gyerek nem tehet róla" címszóval elfogadnád?
Ilyen sosem fordult meg a fejemben, hogy a gyereknek az anyját rossz színben tüntessem fel.
Holott gondolom én mindennel el vagyok mondva.
De mit érnék el vele?
Amúgy is rettentő mód anyás, és még a "sarki fűszeresig" sem megy soha egyedül.
Igen. Sosem alakult ki köztünk talán semmi. (most a kislányról van szó)
Én valahogy rajongtam érte, én mindent (igazából anyagilag) megtettem érte.
És tényleg védekezhettünk volna, de ha a feleséged azt mondja, hogy ő majd szed tablettát, majd egyszer csak bejelenti, hogy mégis terhes (érdekes módon amikor már nem lehet elvetetni, akkor mit lehet tenni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!