Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha egy dns teszt után kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy dns teszt után kiderülne, hogy nem a tiéd a gyerek, akkor másképp viszonyulnál hozzá?

Figyelt kérdés

Tehát most függetlenül attól, hogy mennyire szeretted vagy nem, megváltoznának az érzéseid?

Mert sokaktól hallottam, hogy :"NEM, NEM, a gyerekemnek tekinteném továbbra is!"

De ennyi erővel ha az utcáról bejönne egy gyerek és valaki azt állítaná, hogy a tiéd, akkor?

Magyarán, tök mindegy hogy kié valójában akkor is pénzt, időt, energiát, stb-t áldoznál rá, mert hát végül is a "gyerek nem tehet róla" címszóval elfogadnád?

2014. júl. 26. 21:12
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Akkor most nekem továbbra is szeretnem kell egy gyereket, akit soha nem akartam, csak a volt párom erősködött, nekem nagyjából csak annyi volt az apa szerep, hogy napi 12-14 órákat dolgoztam, és vettem mindent amit tudok, (az akkori párom nem dolgozott soha), aztán amikor elváltunk, a gyerek sosem keresett, sosem akart hozzám jönni (nem akarta, hogy elhozzam), mert akkor már nem ment olyan jól, és az ex követelései, és fenyegetései miatt csináltattam egy dns tesztet, és beigazolódott amit már elég rég gyanítok.
2014. júl. 26. 21:47
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze szeretné a gyerekét az ember, de azért azt hogy átverték, megalázták ugyan úgy kivetítené a gyerekre, és ugyan úgy nézni rá mint előtte én biztos nem tudnék.
2014. júl. 26. 21:52
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Mért kéne szeretned, vagy bármit is tenned érte? Ha a nevedet viseli a gyerek, akkor azonnal támadd meg a bíróságon, mert egy év múlva már nem teheted. Onnantól kezdve a jog is egyértelműen a tiednek tekinti, mert nem tettél semmit ellene. Eddig mindent megadtál neki és a r. anyjának is. Örüljenek, annak amit eddig kaptak, nehogy már gyerektartást is kelljen fizetned.

Okos legyél. A gyerek nem tehet semmiről, ez igaz, de ettől még nem te vagy a hibás. Nem neked kell eltartanod más gyerekét.

Az meg nem igaz, hogy az érzelmek nem változnak. Sokan csak beszélnek, de nem voltak ilyen helyzetben és nem tudhatják.

2014. júl. 26. 22:00
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező,akkor a te helyzeted más.Mindig is érezted,hogy valami nem stimmel,nem igazi,nem tudtak kialakulni az igazi érzések.Erre a megmagyarázhatatlan érzésedre kerestél igazolást,ami be is jött.Ez esetben lépj túl.Nincs kötelezettséged,eddig sem volt,te voltál az ostoba,hogy olyan gyerekkel megfogtak,aki nem is a tiéd.

Nő vagyok,sőt gyerekes anya,de sosem értettem,hogy lehet egy férfi olyan ostoba,h csak gyerekkel (igazi érzések nélkül)hosszabb időre megfogják már bocs.

2014. júl. 26. 22:01
 15/33 anonim ***** válasza:

Akkor cselekedj, mert még örökölni is fog utánad a saját gyerekeid kárára.

Tudomásodra jutástól egy évig intézkedhetsz. Bár ez is olyan, hogy én azt mondom jövő hónapban jut eszembe akkor akkor ha 2 év múlva akkor akkor.

2014. júl. 26. 22:04
 16/33 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy. Ezt te érzed. Csak egy pl: van 3 közös gyermekünk, a páromnak felvetettem, hogy fogadjunk örökbe egy 4. gyermeket, de ő kategorikusan elzarkozott a kérdéstől. El sem gondolkodott rajta egy percet sem. Azt mondta, ő nem tudná más gyerekét szeretettel nevelni. Azaz szeretni nem tudná, nevelni pedig nem akarná. Szerintem ő a te helyzetekben is így gondolná. Mindenesetre tényleg nem a gyerek a hibás. Ő is az anya áldozata. De ha nem szereted, nincs mit tenni. Hány éves a gyerek? Ő is tudna keresni téged? Az, hogy nem teszi, nem feltétlen az ő hibája.
2014. júl. 26. 22:06
 17/33 anonim ***** válasza:

Már ketyeg az egy év, mert a kezében van a dns teszt.

Még ha támogatni is akarod, akkor is írasd le a nevedről, de azonnal!

2014. júl. 26. 22:08
 18/33 anonim ***** válasza:

igen, ez más... ellened hangolta a gyereket az 'anya'

Hány éves a gyerek?

2014. júl. 26. 22:10
 19/33 anonim ***** válasza:

Azonkívül mivel ocsmányul becsaptak szerintem fel is jelentheted komolyan!

Mondom én nő vagyok,de ezt nem vinné el szárazon!

2014. júl. 26. 22:11
 20/33 anonim ***** válasza:
30%

"Akkor most nekem továbbra is szeretnem kell egy gyereket, akit soha nem akartam"

NEM, SENKIT nem KELL szeretni, viszont ha nem akartad a gyereket, akkor hogy lett? Mert azért akkor te nem védekeztél, ha megvolt a LEHETÖSÉGE annak, hogy a tied.

"nekem nagyjából csak annyi volt az apa szerep, hogy napi 12-14 órákat dolgoztam, és vettem mindent amit tudok"

Ha valaki így áll egy gyerekhez, akkor nem csoda, hogy nem TUDJA szeretni, mert akit nem ismer, ahhoz nem is tudna kötödni.

Szerencsétlen gyerek arról nem tehet, hogy az anyja átvert téged, meg arról sem, hoyg te képtelen vagy szeretni valakit. Mert ha egészséges lelkivilágú ember nevek évekig gyereket, akkor ahhoz kötödik, megszereti, de ehhez az is kell, hogy a gyerekkel törödj és nem csak fizetsz, és ezen felül nem érdekel.

2014. júl. 26. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!