Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy dns teszt után kiderülne, hogy nem a tiéd a gyerek, akkor másképp viszonyulnál hozzá?
Tehát most függetlenül attól, hogy mennyire szeretted vagy nem, megváltoznának az érzéseid?
Mert sokaktól hallottam, hogy :"NEM, NEM, a gyerekemnek tekinteném továbbra is!"
De ennyi erővel ha az utcáról bejönne egy gyerek és valaki azt állítaná, hogy a tiéd, akkor?
Magyarán, tök mindegy hogy kié valójában akkor is pénzt, időt, energiát, stb-t áldoznál rá, mert hát végül is a "gyerek nem tehet róla" címszóval elfogadnád?
"Hány éves a gyerek? Ő is tudna keresni téged?"
12 éves. Sosem keres, pedig én vettem a telefont, és én fizetem a telefon számláját.
Közben ha meg itt van nálam, akkor kb. 1 óránként hívja fel az anyját, hogy mennyire hiányzik, és most ezt csinálta, most ezt evett, most itt voltunk, stb, stb, stb.
Kipróbáltam. Ha nem keresem, akkor hónapokig nem keres, amikor felhívom, hogy mehetek-e érte, akkor 10-ből 9-szer mindig van valami kifogás, hogy miért nem akar jönni.
Persze ha azzal hívnám fel, hogy elviszem Disney Land-be, akkor 1 perc alatt már készen állna.
20.ik nem értek veled egyet.Az én megérzéseim is nagyon jól működtek egész életemben,de volt,h úgy,h éreztem,h szeretnék valamiben hinni,de nem tudok és utóbb beigazolódott,h azért,mert nem igaz.
A kérdező lehet nagyon is jól érezte a hamisságot,de a sors úgy hozta bele sodródott.Mindenki életében vannak ilyen időszakok.A lényeg az most már,ha tisztán lát cselekedjen,ne erőltesse,ami eddig is sz@r zsákutca volt és kezdje újra az életét.Ennyi.
"Akkor most nekem továbbra is szeretnem kell egy gyereket, akit soha nem akartam"
Talán ezt érzi a gyerek is.
Ezek szerint eddig sem szeretted, mert a szeretet nem múlik el így. "Kell"? Szeretni nem kell, hanem jön magától, de úgy látszik, nálad nem jött, és hogy kiderült, nem a tied, már nem is akarod leplezni.
Azért próbáld vele tartani a kapcsolatot. Még csak 12 éves, biztos, hogy nagyban befolyásolja, hogy mit hall otthon, és a leírtak alapján az ex nejed, biztos nem agyondicsért. Ő téged tekint apának, az igazihoz semmi köze nincs érzelmileg.
Szerintem pedig kérdező,te csak ne erőltess egy olyan gyerekkel szeretetet,aminek a kialakulása 12 év alatt sem történt meg.Épp itt az ideje már nagyon is a lelépésnek.
Tudsz még igazi családot alapítani,ha ezt kihevered.
Akárhogy is,de a saját gyerek az igazi.
Az élet alap törvénye,ami SOSEM ment,azt TILOS erőltetni!!
Én is beleestem más témában az erőltetésnek és azt bánom így utólag,hogy nem cselekedtem előbb!41/N
Hát ez nehéz.. Tehát akkor ki sem alakult semmi köztetek -mikor váltatok el? Valószínű, mikor a gyerek megérti, mi tett vele a gengszter anyja, összeomlik. A vér szerinti apa nincs képben nála? Te viszont tedd meg a lépéseket: további anyagi pumpolásnak helye nincs.
És kezdj új életet - teljesen független vagy.
"Miért az az alap, hogy az anya hibája? El is cserélhették a gyereket a kórházban."
Persze ez szinte mindennapos. Véletlenül sem az ilyen alja nők "cserélgetik" a farkakat.
"Apámnak" megváltozott. Egyből elkezdett molesztalni. Mivel nem az ő vére vagyok, "fizessek" az ottlakásért.
egyből menekültem, amint tudtam. Beteg állat.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!