Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Baj, ha kimutatom, hogy zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha kimutatom, hogy zavar ilyen hamar új nője lett?

Figyelt kérdés

Még szét sem költöztünk, még ki sem mondtuk, hogy végleg vége, bár tudtuk mind a ketten, de ő már meg is ismerkedett egy nővel.

És ez engem nagyon zavar.

Normális vagy beteges ha kimutatom, hogy bánt?

2014. júl. 26. 11:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Egy hete külön élünk. De csak mert nem bírtam tovább. Azt várta majd tartom a gyertyát.
2014. júl. 26. 14:06
 22/25 anonim ***** válasza:
valszeg pont ezt akarja elérni, hogy idegeskedj. mondjuk ez azt jelenti, hogy valamit még jelentesz neki, különben nem fektetne energiát aq cukkolásodba. semmiképpen ne mutasd ki, mert ha lehiggadsz, utálni fogod magad érte...
2014. júl. 26. 15:32
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem cukkol. Semmit sem csinál.

Csak jól érzi magát valószínűleg a szabad kis egoista életében.

(mert ő tényleg az!)

2014. júl. 26. 16:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Természetes és normális dolog,hogy bánt,fáj,zavar a helyzet.Hiszen még nem múltak el az érzéseid,még nem sikerült túllépned rajta.Viszont felesleges és nem túl érett személyiségre valló dolog bármit is kimutatnod ebből felé.Egyrészt nem érdekli,másrészt semmin sem változtat,csak magadat alázod meg vele.
2014. júl. 26. 17:35
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha még valamilyen szinten érzel iránta, kötődsz hozzá, természetes ez az érzés. Esetleg az önérzeted is bántja kicsit, hogy ilyen hamar túl lett rajtad.

De hogy kimutatod-e, nem akarok bántó lenni, de valószínűleg a kutyát nem érdekli. Maximum később te fogod bánni, hogy ezzel megalázod magad előtte. Én megpróbálnám nem kimutatni.

2014. júl. 26. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!