Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha kimutatom, hogy zavar ilyen hamar új nője lett?
Még szét sem költöztünk, még ki sem mondtuk, hogy végleg vége, bár tudtuk mind a ketten, de ő már meg is ismerkedett egy nővel.
És ez engem nagyon zavar.
Normális vagy beteges ha kimutatom, hogy bánt?
Igen, tudom sajnos, hogy nagyon máshogy működik a férfiak gondolkodása. Szenvedtem eleget azzal, hogy felfogjon néhány dolgot.
Átverésnek érzem az egészet. Úgy érzem becsapott és kihasznált, most meg a földbe tapos minden szempontból ahogy egy nőt lehet.
Tényleg ezt érdemli egy (volt) társ, aki többször megbocsátott mint kellett volna? Lehet, hogy igen! Pont azért mert annyiszor megbocsátottam!
Ma úgy érzem nem bírom ki. Felrobbanni készül az agyam, tiszta ideg vagyok az egész miatt!
Utálom ezeket a hullámvölgyeket!
Akkor lehet egoista vagyok!
Kérdés, hogy akkor ő mi, ha elvárta volna közvetlen közelről nézzem végig, ahogy a nővel ismerkedik!
Tudom igazatok van, lépnem kéne, de még nem megy.
Viszont ez is szánalmas, hogy itt panaszkodom.
Köszönöm szépen azért, hogy írtatok! Komolyan!!
Megyek sajnálom még magam egy picit és próbálom lehűteni az agyam...
Ez nem hullámvölgy, Kérdező: vége van.
Sajnállak.
Kérdező, én megértelek. És hiszek az őszinteségben is, ami megkönnyítheti az ember lelkét. Írja itt valaki, hogy legyeznéd a hiúságát, ha elmondanád, hogy egy féregnek tartod, és megbántott azzal, amit tett. És jogosan következtetsz arra, hogy ő nem hogy nem férfi, de nem is ember. Csupán lélegző kuki.
Én azt mondom, a fejéhez vághatod nyugodtan, neked könnyebb lesz, ő úgysem ember, szóval neki mindegy lesz, de neked jobb.
Ne az számítson, hogy ő majd menőnek érzi-e magát, kit érdekel ez?! Könyörgöm, tinik szoktak ezen feszülni, hogy "ki nyeri meg a szakítást", már mindenképp ő nyert, ha ezt így lehet nézni, szóval nyugodtan tedd azt, ami NEKED jó!:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!