Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott férjnek érzem magam. Vagy?
Figyelt kérdés
A nem akarom részletezni ,hogy mi vezetett oda ,hogy a feleségem válni akar.Én magam is úgy gondolom hogy a legjobb megoldás a válás.8 év van mögöttünk.Mind ketten tudjuk mi vezetett ide.Közös megegyezéssel be is adtuk a papírt a bíroságon.Házassági szerződésünk van amiben minden le van fektetve.hogy mi, kié.Aztán vmik nap kiderült hogy neki van valakie,méghozzá egy 39 éves elvált kétgyerekes apuka.Nem találtam szavakat amikor megtudtam.Folyamatosan biztosított arról hogy nincs senki az életében.mint kiderült már legalább fél éve van viszonya.Becsapottnak érzem magam,és nagyon dühös vagyok rá amiért így becsapott.Első gondolatom az volt hogy bosszút állok a sérelmemért.A büszkeségemért.Már nem biztos hogy közös megegyezéssel akarok válni,nem akarok neki(k)adni semmit amiért én megdolgoztam.Elégtételt akarok.Mindent amit neki adtam a szerződésen kívül,most vissza fogom venni.Apróságok,de nem baj.pl mosógép,virágtartó...Nekem semmi szükségem nincs ezekre a tárgyakra(szerencsére)mert mindenem meg van.Oda adtam volna neki még sok mást is de már nem fogok.Talán még tényfeltárásos válást is kérek,hogy kiderüljön mióta csaltmeg.Lehet hogy nincs értelme,nem tudom.Most el húzom a válásunkat ameddig csak tudom,hogy semmit ne kapjon még egy darabig.Had érezze milyen becsapottnak lenni.2010. jan. 8. 22:05
21/21 anonim válasza:
Necsak egyet aludj rá, dobj be még egy felest is, hidd el, azután már nem aakarod visszatartani. Most nem mindegy, hogy van valakije, vagy nincs? Nektek nem működött, és ennyi. Virágtartó oda nem adásával bosszút állni meg szánalmasan piti dolog. Pláne 34 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!