Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsapott férjnek érzem magam. Vagy?
Figyelt kérdés
A nem akarom részletezni ,hogy mi vezetett oda ,hogy a feleségem válni akar.Én magam is úgy gondolom hogy a legjobb megoldás a válás.8 év van mögöttünk.Mind ketten tudjuk mi vezetett ide.Közös megegyezéssel be is adtuk a papírt a bíroságon.Házassági szerződésünk van amiben minden le van fektetve.hogy mi, kié.Aztán vmik nap kiderült hogy neki van valakie,méghozzá egy 39 éves elvált kétgyerekes apuka.Nem találtam szavakat amikor megtudtam.Folyamatosan biztosított arról hogy nincs senki az életében.mint kiderült már legalább fél éve van viszonya.Becsapottnak érzem magam,és nagyon dühös vagyok rá amiért így becsapott.Első gondolatom az volt hogy bosszút állok a sérelmemért.A büszkeségemért.Már nem biztos hogy közös megegyezéssel akarok válni,nem akarok neki(k)adni semmit amiért én megdolgoztam.Elégtételt akarok.Mindent amit neki adtam a szerződésen kívül,most vissza fogom venni.Apróságok,de nem baj.pl mosógép,virágtartó...Nekem semmi szükségem nincs ezekre a tárgyakra(szerencsére)mert mindenem meg van.Oda adtam volna neki még sok mást is de már nem fogok.Talán még tényfeltárásos válást is kérek,hogy kiderüljön mióta csaltmeg.Lehet hogy nincs értelme,nem tudom.Most el húzom a válásunkat ameddig csak tudom,hogy semmit ne kapjon még egy darabig.Had érezze milyen becsapottnak lenni.
Milyen igazatok van!Tartsa meg legyen vele boldog.úri emberként fogok távozni.Minnél elöbb el kell válni úgy gondolom.aztán mehet mindenki a saját útjára.
2010. jan. 8. 22:52
12/21 anonim válasza:
Bosszú!!! Szerintem igen is kicsit megkönyebbül az ember ha alátehet a másiknak, föleg ha meg is érdemli azt a párod. Lehetsz nagyvonalú és hagyhatsz neki mindent, de ö nem ugy néz majd rád hogy de rendes csávó vagy, hanem hogy NA EZT IS JOL MEGKOPASZTOTTAM, és röhög majd a markában az új fickojával. Ez az érem másik oldala, a többiek válaszához képest.
2010. jan. 8. 23:24
13/21 anonim válasza:
Azon legyél minél előbb megszabadulni tőle. Ha húzod az időt,csak magadtól vonod meg a teljes szabadságot. Nyalogtni akarod a sebeidet még egy évig, és közben elmegy melletted az élet. A lehetőség újabb ismeretségre. Ne tedd!!Csak előre!!!
2010. jan. 8. 23:51
14/21 anonim válasza:
És mit számít, hogy röhög majd a markában?
Amíg egy bosszút megvalósítasz, addig egy életet boldogan le tudsz élni. Ezt tartsd szem előtt.
Minden egyes pillanat, amelyet a múltban ért sérelmek bosszulására kívánsz felhasználni a saját értékes jövődtől vesz el időt.
Inkább az idő alatt, amíg "galád terveid" szövögeted, keress magadnak új partnert, keress magadnak új lehetőségeket az életben. Ami volt az elmúlt, bármit teszel, nincs képességed az időben mozogni - csak előre. Ne akard bosszúval "enyhíteni" a múltat. Nem éri meg.
2010. jan. 8. 23:53
15/21 A kérdező kommentje:
az egyik felem a zűr a másik a zavar.folyton az jár a fejemben hogy meg csalt.minden gondolatom ez.a bosszú volt az első,de én nem vagyok ilyen tipus.szerintem ezt ő is tudja és nem veszi komolyan az igéreteimet hogy be tartok neki.azt mondja hogy az nem az az emberlennék akit anno megismert.
2010. jan. 8. 23:59
16/21 anonim válasza:
Az életed élheted röhögve meg hörögve,te választasz.
De szerintem vidáman jobb!
2010. jan. 9. 01:25
17/21 anonim válasza:
Hello!Én is most fogok válni,férfi vagyok 31.Mivel nem említetted így arra következtetek,hogy gyermek nem született a kapcsolatodból.Hidd el,sokkal könnyebb a helyzeted így,mintha egy kisgyerek miatt kellene marakodnotok,elhelyezés+gyerektartás.Én már most nagyon hiányolom a lányomat,hiánya rosszabb mint bármely szerelmi csalódásom.Ha felkavar és bánt is a dolog ne a bosszú vezéreljen,mert ha adsz időt magadnak,esetleg egy következő kapcsolatban jó pont lehet majd a higgadtságod.Szóval ha nem az anyagi dolgok befolyásolják a további életedet akkor lépj tovább és lesz ez még jobb!Én is ezt teszem!
2010. jan. 9. 07:44
18/21 anonim válasza:
Szia!
Először is bocsi, ha picit durván fogok fogalmazni.
A párom is teljesen így járt, csak ott fordítva az asszony semmizte ki őt. Egy bőröndnyi dologot engedett elvinni közös házból. Ennyi az övé 10év házasság alatt.
A csaj volt aki félrelépett, és mégis neki állt feljebb és semmizte ki, azt akit egykor állítólag szertett. Azóta oda költöztette a szeretőjét, szült neki gyereket és a pasi az én párom holmiait használja. Hol itt az igazság? A kis k...va meg önelégülülten vonaglik mindehol, hogy mennyire jól csinálta.
Szerintem ne ereszkedj le erre a szintre. Biztos nehéz lehet lenyelni a békát, de a büszkeséged többet ér, mint a bosszú édes íze.
2010. jan. 9. 10:38
19/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van, a szerződésen kívül semmit ne adj neki. Minek, azért hogy az új pasival használhassa? Nehogy már támogasd és egyengesd a jövőjét...ilyenkor szoktam én azt mondani, hogy b*ssza meg, egye meg amit főzött. Ami a tiéd az a tiéd, nem kell neki adnod semmit. A szerződésben foglaltak pedig természetesen az övé és nekem úgy jött le, hogy a jogos tulajdonát nem is szeretnéd elvenni, csak amit te ajándékba adtál neki. Na azt nyugodtan vedd vissza, én is ezt tenném, és ez még csak nem is rossz indulat.
2010. jan. 9. 16:41
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes húzni meg marakodni, szarakodni évekig virágtartókon meg ilyen hülyeségeken. Majd még kettéfűrészelitek a tv-t? Nem ő a gyerekes, hanem te, ha ilyeneket tervezel. Légy férfi és lépj túl rajta. Különben meg minden éremnek két oldala van, lehet hogy te sem voltál egy mintaférj, ha a nejednek más férfi is eltalált a szívéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!