Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyorsan zajlik le a válóper?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm nem rég elvált (legalábbis úgy tudjuk), de gyanúsan gyorsan ment a dolog. Egy közös gyerek volt az ingatlan egy tulajdonban volt nem volt közös vagyon semmi. Az elvált ex felesége megint teherbe esett (persze nem az ismerőstől). Gyanúsan úgy tesznek mint ha misem történt volna.Lehetséges hogy kb 2-3 hónap alatt elváltak vagy csak kamu?2014. júl. 17. 19:46
1/7 anonim válasza:
Ha mindenben megegyeztek, akkor is két tárgyalás van a gyerek miatt. A kettő között mi belecsúsztunk a nyári itélkezési szüetbe, de elvileg 3-4 hónap alatt simán lehet.
2/7 anonim válasza:
A közös megegyezéses válásnál általában a második tárgyaláson kimondják a válást.
Ez lenne egyébként a normális.
Azt meg nem értem, hogy mi az, hogy úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna? Ha kultúremberek, akkor a válás után sem fognak veszekedni, meg ordibálni, továbbra is emberi módon viselkednek egymással.
3/7 anonim válasza:
Nekünk az egyik tárgyalás szeptember, a másik februárban volt. Úgy, hogy a második először januárra volt írva, csak a bíróság valamiért elhalasztotta. Nálunk is van gyeres, és minden közös tulajdon volt. Szóval szerintem lehet.
4/7 anonim válasza:
Idén áprilisban adtam be a válókeresetet...májusban volt az első tárgyalás (kötelező békéltető, mivel volt kiskorú...de gyakorlatilag mindenben meg is egyeztünk)június végén a második, amiről már elvált nőként jöttem ki...pár nap múlva megvolt a végzés is...
5/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen miért érdekel ez téged?
6/7 anonim válasza:
Inkább milyen lassan..
Ha nem nyáron, és nincs gyerek, ráadásul mindenben megegyeztek akkor meglehet 2-3 hónap alatt
7/7 anonim válasza:
Ha a gyerektartásban és elhelyezesben is 3 hónap alatt meglehet
Előző
Lehet, hogy már előtte beadták a alást, minti tudjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!