Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Februárban válok! Van megállapodásunk, de módósítani szeretném, mióta megirtuk (1éve) történtek egyéb események, a válópernél módósítást kérhetek?
a megállapodást a volt házastársaddal kötötted?
ha mindketten egyetértetek a módosítás tárgyában,
akkor nincs gond: módosítsátok közösen a korábbi szerződést!
természetesen a perben is kérhetsz eltérést a szerződéstől
de nagyon-nagyon meg kell majd indokolni
az időmúlás, az egy év már biztató
A gondom nem is a férjem a válás után,hanem a barátnője, aki
most elérte a válást,ezek után majd kihisztizi az esküvőt is,viszont a ház amibe lakunk a férjem tulajdona,amit ajándékba kapott nem is örökölt.Félek,hogy a barátnője megpróbál kisemmizni engem és a gyerekeket,23évi házzaság után.Ezért szeretnék megállapodás módósítást kérni.Egyébként köszi a válaszokat!Nem az a gond,hogy elválik az ember,hanem ha ilyen ribancokat talál a férje.(tisztelett a kivételnek)
ha férjed a kizárólagos tulajdonosa lakásnak
akkor hogyan tud kisemmizni?
tehát jelenleg is már az övé a lakás
(erről van szó?)
ha ajándékba kapta a lakást,
akkor ez ugyebár nem is tartozik közös vagyon körébe
Nem tartozik közös vagyon körében,ezért aggódom,mert aljas módón a válást is csak most tudtam meg amikor megkaptam a papírt.Elvártam volna ,hogy legalább szóljon,hogy beadta.
Ezekután a házzal is azt csinál amit akar,úgy hogy nem is tudok róla majd,csak egyszer szólnak,hogy menjünk a híd alá a gyerekekkel.Az is a gond,hogy nem lehet vele megbeszélni semmit,Ő azt mondja nem kell neki semmi,de sajnos az életét nem Ő irányítja,henem most már irányítják!Behódolt,de nagyon,55 évesen.
Az, hogy milyen apa, nem most derül ki.
Eddig nem derült ki? Bocsánat, de ezt cinikusnak érzem.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!