Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehetne tenni? Tehát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? Tehát, apám ráíratta anyám nevére a lakás felét, de anyám idegileg tönkreteszi apámat, minden egyes nap b*sztatja valamivel, állandóan csinál valami cirkuszt.

Figyelt kérdés
Most el akarja adatni a házat, apám legszívesebben kifizetné de nem tud előteremteni 5 millió forintot, folyamatosan fenyegetőzik, mindig mondta is neki, ahogy tudja (sszószerint ezt mondta) meg fogja szopatni, + szidja apámat ok nélkül, velem is b*szakszik. Mind ketten örülnénk ha elmenne, az lenne a megváltás de nem tudunk mit tenni. Nem szeretném, hogy eladjuk a lakást, amiért apám keményen megdolgozott, ahol élek mióta megszülettem, és el kellene költöznünk vmi tanyára, de mivel tanulok és még nem dolgozom, fogalmam sincs, hogy hogy lehetne ezt megoldani :' (. Nem tudom hogy lehet valaki ennyire aljas. Idejött egy bőrönddel. Apa ráíratta a ház felét, eltelt az öt év és így már nem követelheti vissza. Azóta folyamatosan csak a veszekedés megy. Régen nem ilyen volt, de megutáltam anyámat.
2010. jan. 8. 17:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ÁÁ képtelenség lenne visszafizetni, úgyhogy a hitel is kilőve. :/
2010. jan. 10. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Beszéljetek egy ügyvéddel, hogy ő mit ajánl.Nálunk anyu meg egy rakat tartozást halmozott fel,mert ő csak arra gondolt, hogy milyen szép legyen a ház és legyen benne minden ami az élethez kell(persze nem luxus,csak a hétköznapi dolgok vannak,de abból is inkább a minőségi),de arra már nem gondolt, hogy ha ő k nem lesznek,akkor mi miből fogjuk kifizetni a tartozásokat.Mivel egyikünk se milliomos.
2010. jan. 11. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Hiába követeli, apukád nem köteles kifizetni a ház felét. Ilyenkor szokott a másik fél közös tulajdon megszüntetést kérni a polgármesteri hivatalnál, (vagy a jegyzőnél, nem tudom pontosan, de mindegy is), de az sem jár eredménnyel, ha a ház oszthatatlan. A ház eladására senki nem kötelezheti apukádat. Hasonló esetre volt példa az ismeretségi körömben, ott a társtulajdonosok nem is voltak házasok csak szomszédok, a közös tulajdon megszüntetési eljárás, amit az egyik fél kezdeményezett, eredménytelenül zárult.
2010. jan. 12. 01:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
na ilyen esetekben tud nagyon hatékony lenni két büdös nagy pofon. én ugyan sosem ütnék meg nőt, de aki így viselkedik, az nem érdemel mást.
2010. márc. 16. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!