Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Ha nem fizet gyerektartást a férjem, megtehetem, hogy nem adom oda a gyereket?
Figyelt kérdés
Most hívta rám a rendőröket.2010. jan. 8. 16:55
21/24 anonim válasza:
Nem.
A láthatás,meg a tartásdíj fizetése két külön dolog.
Viszont mivel most az apának van bizonyítéka,hogy nem adtad a gyereket,a következő alkalommal pénzbüntetést fogsz kapni.
22/24 anonim válasza:
Szia!
Elsőre azt gondoltam: a gyermeket eszközként használod a férjed elleni játszmában!Ez elég gusztustalan és önző dolog!
De mivel a gyerek 13 éves, nagyon oda kellene figyelned arra, ő mit szeretne, akar-e az apjával lenni, vagy sem.
A jogi oldala ezek szerint nem fog menni, de ha vannak itt tényleg bajok- férj iszik, vagy árt agyereknek érzelmileg ezzel, vagy elhanyagolja-az ellene fordítható.
23/24 anonim válasza:
Szia! Jogos, amit mondasz, nem szép, ahogyan a gyerekével bánik, ez a nem kapott vacsorát, meg a szomszédban volt, valóban durva, de kérlek ha van egy kis lelkiismereted ne kérd a teljes eltiltást. Azért ez még nem ok arra, hogy ne láthassa a fiát :( Ti váltatok el, nem a fiatok :( Ettől függetlenül azt megértem, hogy haragszol rá ezért, amiért ilyen volt a gyerekkel, de ez nem így működik :(
24/24 A kérdező kommentje:
Igaza van a legtöbb hozzászólónak.Először mérges voltam,hogy nem fizet.Megbeszéltem a fiammal és egyetértett velem.Viszont tény az,hogy szereti az apját.Csak a hirtelen indulatok szóltak belőlem.Nincs túl jó hatással a fiára,de legalább neki van apja.Mindegy aludtam a történtekre.Hétfőn intézkedek a gyerektartásról és ennyi.
2010. jan. 9. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!