Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a teendő, ha apukának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha apukának nincs munkája, és ez miatt nem fizeti a gyerektartást? A második hónapja nem fizet, nincs munkája, egy ismerősénél lakik átmenetileg, aki anyagilag kisegíti.

Figyelt kérdés

Tehetek valamit ez ügyben? Még nem ért véget a per, ideiglenes határozat született, egy ideig fizette rendesen, de most hogy leépítették, nem fizet.

köszönöm!

2014. júl. 15. 12:16
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Haha, vicces, pont ezért tettem fel így a kérdést. Téged is otthagytak egy fiatalabbért, mi?

Így már más a megvilágítás, ugye, utolsó? Mellesleg örülnék, ha a kérdésre válaszolnál, és nem személyeskednél, hisz nem ismersz, se a helyzetet.

2014. júl. 15. 13:38
 12/37 anonim ***** válasza:
31%
"Mert a gyerek a körülményektől függetlenül nő, kell ruha, cipő rá, eszik, áramot, vizet használ, iskolába jár, könyvek, füzetek kellenek neki, stb." Bizonyítsd, hogy ez nem így van!
2014. júl. 15. 13:39
 13/37 anonim ***** válasza:
46%
Ez a válasz a kérdésre. Meg az, hogy ilyenkor jelenteni kell, hogy nuku gyerektartás, és az állam megelőlegezi. És nem, nem hagytak el másért, gyerekem sincs, de annyi eszem van, hogy tudjam, hogy egy gyerek nem csak úgy nő, mint a gomba.
2014. júl. 15. 13:40
 14/37 A kérdező kommentje:

Na, ennyi elég lett volna, felesleges volt itt megmagyarázni, hogy egy gyerek nő, és füzet kell neki, sőt még enni is szokott.

Nem értem, mire jó ez az önjelölt elvált-kisemmizett anyuka védőszent szerep, aki majd jól megmondja a gonosz nemfizető apukáknak. Persze mindig a pasi a hibás. A nő nem léphet félre, ugye. ;)

A mi esetünkben anyuka tette szét a lábát, mert unta, hogy a gyereket iskolába kell vinni, és izgalomra vágyott, mikor apuka külföldön dolgozott 3 hónapot, hogy befejezhesse az saját ház építését a családjának. Szóval mielőtt itt ítélkezel, gondolkozz milyen hangnemben írsz.

2014. júl. 15. 13:53
 15/37 anonim ***** válasza:
Kéri az államtól a megelőlegezést. Gondolom nem így akarod leélni az egész életed és teszel érte. Ha lesz munkád, az állam behajtja rajtad.
2014. júl. 15. 13:55
 16/37 anonim ***** válasza:
76%
Aj. Mindig, MINDIG ezt szoktam mondani. Ki kell venni a részedet a házimunkából és a gyerekkel való foglalkozásból, különben elkezdenek neheztelni rád. Bejött? Bejött. Ha azt hiszed, hogy itt az kell, hogy talicskával told haza a pénzt, akkor tévedsz. Nem akarok neki se igazat adni, mert előbb kellett volna elválni, és utána kalandozni, de te se mész semmire a dacoskodással. Ha pedig nem fizetsz, akkor a gyereket bünteted csak.
2014. júl. 15. 14:00
 17/37 A kérdező kommentje:

A dacoskodás az ő részéről van csak, mivel azzal, hogy nem néztem el a "botlását", felborítottam a "család szentségét". Ezek az ő szavai. Az övé, aki félrelépett, mert viszketett neki. Kivettem a részemet, válás után is, csak az utóbbi hónapban nem tudtam utalni, mivel le lettem építve. Ennek köszönhetően én mint férfi, hiteltelenné váltam, és megbuktam mint apa. Szerintem az, hogy kint dolgozok napi 20 órát, hogy ne egy retkes panelben nőjön fel a gyerekem, hanem legyen kert, ezzel elég sokat tettem. Cserébe ő otthon pics*skodott, rinyált hogy miért nem vagyok otthon, ha otthon voltam rinyált hogy miért nem dolgozom mert így nem lesz két autó. Amíg otthon henyélt és hájasodott a fagyitól, én 30+ évesen is jó kondiban vagyok, és adok magamra. Mivel nem tudta tartani a színvonalat, pár kedves szóért letorkozta a pasit.

Az új pasiját már apuként szólítja a gyerekem, és persze ez is az én hibám. Az új pasija halálosan megfenyegetett, ez is az én hibám.

Semmi közötök hozzá mondjuk, de leírtam, mert nem mindig apuci a ludas.

2014. júl. 15. 14:11
 18/37 anonim ***** válasza:
25%
Neked ennyi jött le az egészből? Te is csak adod itt a sértődöttet, a gyereket pedig csak úgy említed meg, mint a zsarolás tárgyát. Szereted te egyáltalán a gyereket?
2014. júl. 15. 14:17
 19/37 anonim ***** válasza:
70%
Hát én meghallgatnám a másik felet is. A stílusodból ítélve, nem csodálkozom semmin.
2014. júl. 15. 14:19
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem egy rakétatudomány pedig az írásom. A gyerek nem velem van, hanem anyucival, aki félrelépett és a fél életem munkáját is viszi. 1 hónapja nem fizetek, már fenyeget és a gyerekkel zsarol. Milyen stílusról beszélsz? Engedd már meg, hogy véleményen legyen a válóperemről. :D
2014. júl. 15. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!