Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha apukának nincs munkája, és ez miatt nem fizeti a gyerektartást? A második hónapja nem fizet, nincs munkája, egy ismerősénél lakik átmenetileg, aki anyagilag kisegíti.
Tehetek valamit ez ügyben? Még nem ért véget a per, ideiglenes határozat született, egy ideig fizette rendesen, de most hogy leépítették, nem fizet.
köszönöm!
Haha, vicces, pont ezért tettem fel így a kérdést. Téged is otthagytak egy fiatalabbért, mi?
Így már más a megvilágítás, ugye, utolsó? Mellesleg örülnék, ha a kérdésre válaszolnál, és nem személyeskednél, hisz nem ismersz, se a helyzetet.
Na, ennyi elég lett volna, felesleges volt itt megmagyarázni, hogy egy gyerek nő, és füzet kell neki, sőt még enni is szokott.
Nem értem, mire jó ez az önjelölt elvált-kisemmizett anyuka védőszent szerep, aki majd jól megmondja a gonosz nemfizető apukáknak. Persze mindig a pasi a hibás. A nő nem léphet félre, ugye. ;)
A mi esetünkben anyuka tette szét a lábát, mert unta, hogy a gyereket iskolába kell vinni, és izgalomra vágyott, mikor apuka külföldön dolgozott 3 hónapot, hogy befejezhesse az saját ház építését a családjának. Szóval mielőtt itt ítélkezel, gondolkozz milyen hangnemben írsz.
A dacoskodás az ő részéről van csak, mivel azzal, hogy nem néztem el a "botlását", felborítottam a "család szentségét". Ezek az ő szavai. Az övé, aki félrelépett, mert viszketett neki. Kivettem a részemet, válás után is, csak az utóbbi hónapban nem tudtam utalni, mivel le lettem építve. Ennek köszönhetően én mint férfi, hiteltelenné váltam, és megbuktam mint apa. Szerintem az, hogy kint dolgozok napi 20 órát, hogy ne egy retkes panelben nőjön fel a gyerekem, hanem legyen kert, ezzel elég sokat tettem. Cserébe ő otthon pics*skodott, rinyált hogy miért nem vagyok otthon, ha otthon voltam rinyált hogy miért nem dolgozom mert így nem lesz két autó. Amíg otthon henyélt és hájasodott a fagyitól, én 30+ évesen is jó kondiban vagyok, és adok magamra. Mivel nem tudta tartani a színvonalat, pár kedves szóért letorkozta a pasit.
Az új pasiját már apuként szólítja a gyerekem, és persze ez is az én hibám. Az új pasija halálosan megfenyegetett, ez is az én hibám.
Semmi közötök hozzá mondjuk, de leírtam, mert nem mindig apuci a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!