Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy valunk, tanacsot szeretnek kerni, hogy jarnek el helyesen?
Figyelt kérdés
Persze jelenleg azon vagyok, hogy megoldjam a problemakat, de hatha megis valasra kerul a sor.
Letezik-e olyan, hogy lefoglaljam, vagy mekerjek egy ugyvedet, aki ha valasra kerul a dolog akkor kepvisel engem? A parom kepviseletet nem valalja el ha megkeresi akkor sem.
Van-e ennek anyagi vonzata?
2014. júl. 14. 20:53
1/2 anonim válasza:
attol fugg milyen ugyved. nekem pl fizetni kellet hgy meghallgasson, de azutan kepviselt engem. mikor odakerultunk
2/2 anonim válasza:
Nálunk az ügyvéd díja,óránként 10000 ft,és tárgyalásonként 50000.
Ha még nem fogadtad fel,és megbeszélésre mész hozzá,nem valószínű,hogy felszámol bármit is,hisz akkor még nem tett érted semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!