Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűzmanó kérdése:
Válófélben vagyok kisbabát várok, de nem a férjemtől hisz 1-éve külön élünk, de kíváncsi vagyok arra, ha csak folyamatban van a válás akkor kinek a nevét kapja a pici?
Figyelt kérdés
A Bíróság bevonta a házassági kivonatot,így még azt sem tudom bemutatni a kórházban . A babám apukája nagyon szeretné adni a kicsinek a nevét,de mivel házas vagyok ezt nem tudom ,hogy is működik.2014. júl. 10. 23:35
11/15 anonim válasza:
A válas kimondása és a szülés közt 300 napnak kell eltelni, akkor nem igaz amit előbb írtam, akkor nem kerül a volt férj nevére...ez aztjelenti, hogy a válás kimondása utan 43 hétnek kell eltelnie, ami következtetésképp azt jelenti, hogy a válas kimondásakor nem lehet terhes a feleseg
12/15 anonim válasza:
A torveny ugy velelmezi, hogy a valas kimondasaig az asszonyka csak a torvenyes ferjuraval kozosul.
Hogy a torveny a hulye, vagy az asszonyka a ribi azt meg mindenki magaban dontse el :)
13/15 anonim válasza:
Amúgy azt hiszem butaságot írtunk...
Attól hogy jogiag a jelenlegi fejed lesz az apja nem biztos, hogy az ő nevét fogja kapni a gyerek.
Azt nevet kapja, amit a házasság bejelentésekor megadtatok.
14/15 anonim válasza:
Ha még nem váltál el hivatalosan amikor a kicsi születik, akkor először az ő nevére kerül, mivel házas vagy, automatikusan a férjet kezelik apaként.
15/15 anonim válasza:
5-ös vagyok, nemnagyon szoktam foglalkozni a pontozással, de most komolyan nem értem, miért is pontoztatok le?
A kérdésre válaszoltam teljes mértékben, és nem találgattam hogy ez vagy az lehet, hanem benne voltam, velem történt, tudom hogy így van. Ezen mit lehetett lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!