Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Nincs olyan műfaj, hogy "ezért perelné el a gyerekeket. "
A megöléssel való fenyegetés, meg BTK.
Alkesznak nemigen van esélye a váláskor...
Drága arany bogaram...
Szerintem ez egy tipikus tapogatózó anyós vagy barátnő kérdés.
Azért láss már tisztán! A gyerekekről és egy férjről van itt szó!
Mi az, hogy a férj nem törődöm??? 3 gyerek/jó kereset/kitart a könnyű életű nő mellett... ez a nemtörődöm?
A nő 3 gyerek után félredug és azt hiszi, hogy az érzelmi fellángolása alap arra, hogy tönkretegyen mindent?
Nem egyszerűbb lenne egy kapcsolatot helyrehozni? Mi a garancia, hogy az új pasi nem fog piálni?
De mondok egy jobbat, szerintem inkább megcsal. Azok után, hogy egy családot tönkretesz ez kódolva van.
Javaslom, hogy a 34 éves nő menjen vissza a férjéhez, mondja el, hogy mit csinált. Tegyen javaslatot, hogy miként szeretné javítani a kapcsolatot.
Nagyon ajánlom, hogy a nő ne próbálkozzon további feljelentésekkel, meg bosszúkkal. Egyszer szerette a férjét, akkor most vegyen erőt magán és próbálja meg megint.
Ha a házasság már nem hozható helyre, akkor a nő helyében elválnék. Az új kapcsolat folytatását titokban tartanám amíg a válás lezajlik. A gyerekeknek csak akkor mutatnám be az új szerelmet ha az már kiforrt és komollyá vált.
A férj helyében (ha már nem hozható helyre a házasság) belemennék a válásba, de ragaszkodnék a korlátlan láthatáshoz. Valamint elővenném magam, hogy mit hol rontottam el és próbálnék változtatni, hogy a következő kapcsolatom ne fulladjon kudarcba.
A helyedben pedig óvatosan kezelném az ügyet. Egyáltalán nem biztos, hogy a szeretőd fel akar vállalni, esze ágában van elválni vagy ilyesmi. Továbbá egy féltékeny feldühödött férjtől óvakodni kell, ki tudja mire képes.
Fentiek miatt az érzelmekkel is óvatos lennék, hogy ne legyen csalódás a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!