Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit várhatok a gyerekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok a gyerekek láthatása és az anyagi téren?

Figyelt kérdés
Válás előtt állok. Egy éve külön élek a családtól albérletben. Van egy házam 50-50%-ban de hitel terheli. Három kiskorú gyermekem van őket nagyon szeretem, akiknek ha tudtam küldtem anyagi juttatást, mivel hogy munkanélkülin vagyok. Azt hozzá kell tennem hogy a válás okozója én vagyok hűtlenség miatt. végeredményben arra lennék kíváncsi mire számolhatok,a gyerekek láthatási,ház és az anyagi téren
2010. jan. 6. 10:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem írtál priviben is.Ezek szerint azért még talán van remény!!!Akivel megcsaltad azzal nem vagy együtt, csak egy egyszeri dolog volt?Szereted még a feleséged? 1 év alatt azért csak éreztél valamit, hogy most jobb így, vagy mindent megbántál és jobb lenne a családoddal???Mindent tisztázz előbb magadban, aztán pedig ülj le beszélgetni , hogy hol ronthattátok el ezt a dolgot és ki milyen mértékben.Az egymás hibáztatása nem megoldás semmire, mint ahogyan egy megromlott házasságra a megcsalás sem megoldás.Mindent meg kell beszélni és ha ezalatt az 1 év alatt végleg elhidegültetek egymástól akkoris egy kis kommunikációval békés tisztességes elválást lehet produkálni, olyat amilyet a gyerekek sem fognak megsínyleni.Az én házasságom is volt már mélyponton, nálunk a megcsalás nem következett be, de ott lebegett a szerelem egy másik nő iránt.Én időben észrevettem és döntésre kényszarítettem a férjem, aki igazán csak ekkor döbbent rá, hogy mit veszíthet , hogy nem tudna nélülünk élni és bevallotta, hogy csak úgy sodorták az események magukkal és nem gondolkodott már csak akkor amikor felnyitottam a szemét, hogy mi is itt vagyunk, de ez egy másik és igen hosszú és bonyolult sztori...Ti férfiak sokszor nem veszitek észre, hogy ugyanarra a törődésre figyelemre flörtölésre van szüksége a feleségeteknek is, amit egy másik nőnek adtok, csak addigra már úgy összetöritek a feleségetek szívét, hogy nincs visszaút.
2010. jan. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!